«Mi-au crescut sânii după ce m-am îndopat cu pastile!»

Citeste tot despre: 

Are 34 de ani, dar încă din adolescenţă a realizat, cu spaimă, că are suflet de femeie, în trup de bărbat. Şi-a dorit cu ardoare să îşi mărească sânii şi să scape de barbă. După un tratament hormonal complex, dar dificil, visul lui Florin Moldovan a început, timid, să prindă contur.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Transsexualul Naomi: «Doi ani m-am drogat! Trăgeam pe nas două-trei grame pe zi!» VIDEO

Naomi îl face praf pe Bendeac: «Nebunule care mânânci cârpe ude în baie, o să-mi dau drumul pe chelia ta!» VIDEO

„E greu să te simţi ca o femeie şi să arăţi ca un bărbat. Cu cine să vorbeşti? Cui să îi spui că Mama Natură a încurcat ceva din punct de vedere genetic? Pentru mine a fost o mare dramă. M-am gândit la un moment dat să îmi pun silicoane, însă aveam nevoie de câteva mii de euro dintr-un foc, vreo 3.000. De unde atâţia bani? Aşa că m-am lăsat pe mâna medicilor care mi-au prescris zilnic un pumn de pastile cu hormoni", şi-a început povestea solistul transsexual Naomi.

Iniţial a dorit să apeleze la un specialist din ţară, însă cei români au cam ridicat neputincioşi din umeri: „Doctorii din ţară sunt mai suspicioşi, când vine vorba despre aceste transformări hormonale. Aşa că am apelat, cât am stat în Germania, la medicii de acolo, care mi-au prescris anticoncepţionale Dianei 35, cu ajutorul cărora mi s-au mărit sânii, plus androcur şi estradiol. Toate acestea mi-au redus părul de pe faţă, iar trăsăturile au devenit mult mai feminine. De un an şi jumătate iau aceaste pastile dar, cu pauză de o lună", ne-a dezvăluit Naomi reţeta noului său bust, vizibil mărit, dar şi a obrazului aproape lipsit de pilozitate.

„Am reuşit, în mare parte, să scap şi de părul de pe faţă, dar nu m-au ajutat numai pastilele, ci şi şedinţele de epilare definitivă cu laser", continuă Naomi dezvăluirile.

Pastilele nu le-a suportat uşor, căci există, ca la orice tratament medicamentos, şi un revers al medaliei: „Câteva luni mi-a fost foarte rău. Aveam vărsături, greaţă şi mâncam foarte mult, chiar mă mai îngrăşasem cu câteva kilograme. Dar, când vezi că, pe zi ce trece, arăţi tot mai mult ca o femeie, am trecut mai uşor peste aceste neplăceri".

14.000 de dolari. Atât îl costă pe Florin Moldovan pentru a scăpa, luna viitoare, de organul sexual bărbătesc: „Nu voi da eu aceşti bani, mă va ajuta cineva, căci eu nu am de unde plăti. În Thailanda se fac cu succes operaţii de acest gen şi sunt reuşite. Voi avea vagin, ca orişice femeie. Nu voi sta mult internată, ci maximum două săptămâni".

Transformarea l-a costat 7.200 €

A urmat timp de un an şi jumătate tratament hormonal, în valoare de aproximativ 500 de euro lunar, cu: Androcur; Contraceptive Diane 35; Estradiol;  Progesteron; Epilare definitivă cu laser - 6 şedinţe a 200 de euro - 1.200 de euro


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1