Mesajul lui Tamaş pentru presă: «Fuck You!»

Ultima actualizare:

Tamaş a ajuns la capătul puterilor în relaţia cu presa, care nu s-a ferit să-l „urecheze" de fiecare dată când jucătorul lui Dinamo a fost surprins prin cluburi, şi a ales să protesteze într-un mod inedit.

„La 11 seara se stinge lumina la Săftica", „Îl dau afară!", „Tamaş poate să bea şi două zile şi două nopţi, tot e cel mai bun fundaş din ţară" (n.r. - declaraţie Borcea), „Un pahar de vin intră în alimentaţia echipei" (n.r. - declaraţie Badea), plus o afirmaţie a lui Lucian Goian: „La Dinamo se joacă pe pile".

Pe spatele tricoului scria „Fuck you!", cu reprezentarea grafică aferentă, iar pe mâneci, logo-ul brandului de whiskey Johnny Walker, cu mesajul „Tamaş - keep walking".

Gabi s-a inspirat şi din presa spaniolă, inscripţionând pe tricou o declaraţie a lui Guti de la Real Madrid, şi el criticat pentru viaţa de noapte: „Dacă nu mă duc acum în discotecă, la 60 de ani nu mai are rost".

Stoperul de 26 de ani intenţionează să scoată acest tricou şi îna­­intea meciului de mâine din Cupă, cu Astra, dar deconspirarea acestui gest ar putea schimba planurile dinamo­­vistului.

Citeşte aici despre "naţionala şpriţarilor". Tamaş e titular!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net