«Medicinistă, ofer masaj erotic»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De pe băncile facultăţii, în saloanele de masaj erotic! Tentate de câştigurile mari, obţinute uşor, multe tinere renunţă la cariera pentru care s-au pregătit şi aleg să-şi ofere trupul, pentru plăcerea bărbaţilor. Nici urmă de regret!

Fetele câştigă din acest job sume la care un profesor sau un medic nici n-ar îndrăzni să viseze. Cel puţin 1.200 de euro, lunar, spune Alexandra, o studentă în vârstă de 23 de ani, pentru care profesia de medic generalist a devenit un vis spulberat.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Terminase trei ani de facultate, când s-a angajat maseuză la salonul „Dollhouse", de pe strada Mendeleev din Capitală. Nu are de gând să renunţe prea curând la masajul erotic şi nici nu ar avea motive: câştigă de zece ori mai mult decât un cadru medical debutant.

„Viaţa este dură şi toată lumea ştie cât de greu se descurcă medicii cu salariile de nimic. Aici, câştig cât să mă pot întreţine singură, şi-mi rămân bani să mă şi distrez", spune tânăra.

Tinerele îşi atrag clienţii din vitrină

La fel ca în „Cartierul roşu" din Amsterdam, Alexandra şi colegele ei de „serviciu", se prezintă clienţilor chiar în vitrina de la stradă a salonului de masaj. Purtând lenjerie intimă sexy şi machiate provocator, tinerele dansează lasciv şi se pipăie ca ­să­­-şi ademenească clienţii.

Promoţie: «2 fete, la preţ de una»

Solicitările pentru un job în domeniu sunt din belşug, iar patronii saloanelor erotice au de unde alege. Mulţi dintre ei au ajuns să-şi ademenească clienţii cu reduceri şi promoţii de genul „2 fete, la preţ de una".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net