Meciul campionatului în Liga a 2-a: CS Mioveni - Petrolul Ploieşti

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

Pe stadionul din Mioveni, va avea loc astăzi, de la ora 16.30, derby-ul Seriei a 2-a a Ligii a 2-a, dintre echipa locală, CS Mioveni, ocupantă a locului 2, şi liderul clasamentului, Petrolul Ploieşti.

Antrenorul argeşenilor, Ionuţ Popa, a spus că importanţa este majoră, chiar dacă rezultatul nu este decisiv pentru promovarea în prrimul eşalon. "Importanţa jocului este una majoră, după cum ştim cu toţii. Sper ca în această partidă jucătorii să prindă o formă bună, să avem, de ce nu, noroc ca în partida cu Slatina, dar nu şi ghinionul de la Deva. Sperăm să încheiem partida cu bine. Rezultatul nu va fi decisiv, iar cele două echipe pot ajunge împreună în Liga I. Ne dorim să câştigăm, iar jucătorii sunt conectaţi la meci. Este meciul campionatului pentru că joacă locul I cu locul II", a declarat într-o conferinţă de presă, tehnicianul Ionuţ Popa, informează liga2.ro.

Lupta pentru promovare în acest sezon va fi una destul de strânsă, iar în opinia principalului galben-verzilor, cel puţin patru echipe se vor lupta pentru unul din cele două locuri care duc în Liga I. "Cred că echipele care sunt acum sus, Petrolul, Sibiul, Iaşiul şi Mioveniul, vor duce trena până la sfârşitul campionatului. Dar mai pot apărea surprize ca UTA, Bihorul sau Slatina", a adăugat Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net