Marica şi Vandici, despărţiţi de naţională

Citeste tot despre: 

Ciprian Marica şi iubita lui, Ilinca Vandici, au ieşit miercuri în oraş, în Herăstrău, însă separat! Fotbalistul a petrecut alături de lotul naţionalei la ziua lui Daniel Niculae, iar prezentatoarea tv s-a distrat cu două prietene în alt local.

Citeşte şi:

Marica: "Andone trebuie lăsat să-şi facă treaba"

Fără prime cu Franţa!

Sunt tineri şi se iubesc, dar de la distanţă! Ilinca Vandici este topită după atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica, şi ţine cu "dinţii" de relaţie, deşi se află la mii de kilometri depărtare unul de celălalt.

Culmea ese că nici atunci când sunt amândoi în Bucureşti nu prea apucă să se vadă. Miercuri seară, şi Ciprian şi Ilinca au ieşit în Herăstrău, dar fiecare a fost cu "gaşca" lui. Marica se afla la "lucru", în cantonamentul echipei naţionale, la o cină festivă, fiind vorba de aniversarea lui Daniel Niculae.

Ilinca Vandici a venit singură la întâlnirea cu prietenele ei


Ilinca, la câteva alei depărtare de locul în care petrecea iubitul ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blonda prezentatoare de la trustul lui Dan Voiculescu la masă cu câteva prietene.

Fetele s-au distrat nevoie mare şi au părăsit, cuminţele, localul, undeva în jurul orei 21.30. Nici Marica nu a stat mai mult la restaurantul din Herăstrău, lotul "tricolor" plecând spre baza de pregătire de la Mogoşoaia spre ora 22.00.

În tot acest timp, atacantul a ieşit de câteva ori pentru a discuta cu nişte prieteni şi a profitat de aceste "evadări" pentru a o suna pe Ilinca, însă nu s-a deplasat prea departe de intrarea în local. De altfel, selecţionerul Răzvan Lucescu nici nu le-a permis jucătorilor să plece de la restaurant.

Tricolorii au petrecut la ziua lui Daniel Niculae

Adelina: "Ilinca Vandici are nevoie de promovare pentru noua emisiune"Scandal monstru între Vandici şi Pestriţu! Uite ce vorbe îşi aruncă!Ilinca Vandici nu vrea să se căsătorească!Vandici i-a făcut lui Marica nod la cravată în stradă!

Loading...