Marica a marcat la Ilinca Vandici

Ultima actualizare:

    Marica e un adevărat golgeter când vine vorba de cuceriri
Marica e un adevărat golgeter când vine vorba de cuceriri

Atacantul naționalei are o nouă iubită, în persoana prezentatoarei TV de la Antena 2. Pauza competițională a campionatelor de fotbal, prilejuită de meciurile de baraj pentru Mondiale, i-a permis lui Marica să petreacă câteva zile la București alături de frumoasa blondă.

Surse apropiate fotbalistului de la VfB Suttgart au menționat pentru ”Click!” că cei doi se află de scurt timp împreună, în această perioadă fiind mai mult în tatonări.

Cel mai probabil, Ilinca va face naveta București - Stuttgart, în condițiile în care jucătorul echipei germane are agenda foarte încărcată. VfB Stuttgart are foarte multe meciuri în Bundesliga și Liga Campionilor.

Ilinca Vandici este o tânără domnișoară foarte selectivă când vine vorba de a-și alege iubiți. Îi caută sau îi alege doar pe cei care au un cont gras în bancă. Blonda a avut, timp de mai bine de un an, o realție cu Alin Cocoș, celebrul fiu vitreg al Elenei Udrea. Despărțirea a venit vara trecută.

Ciprian Marica este și el un pofticios când vine vorba de relațiile cu reprezentantele sexului slab. Caută blonde, dovadă fiind fostele ”inamorate” Gina Pistol sau Oana Bercaru și actuala Ilinca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net