Marian Iancu, atac dur la Contra: "Nu mai am nevoie de tine în teren"

Ultima actualizare:

    Marian Iancu
Marian Iancu

Finanţatorul lui FC Timişoara, Marian Iancu, s-a dezlănţuit după meciul terminat la egalitate de Poli Timişoara la Urziceni şi l-a atacat dur pe Cosmin Contra, căruia i-a spus pentru ultima dată că nu mai are nevoie de el ca jucător, ci doar ca antrenor.

"De foarte mult timp nu am mai fost aşa de supărat. Am nevoie de antrenorul Contra, nu mai am nevoie de jucătorul Contra. El nu mai poate juca, începe deja să mă supere că nu vrea să înţeleagă. I-am spus deja de câteva ori, dar tot intră pe teren. Noi suntem echipă care trage la titlu, nu suntem echipă de Liga C, ca să intre antrenorul neîncălzit pe teren. L-am rugat, o spun acum public poate înţelege: dacă mai intră pe teren mă despart şi de antrenorul Contra.

Ca antrenor are susţinerea mea 100%, dar nu-l mai vreau pe teren. I-am spus-o delicat, cu blândeţe, dar am fost penibili astăzi la Urziceni, nu mai pot. S-au făcut foarte multe greşeli. Ce dovadă mai mare de încredere trebuie să-i arăt dacă la 35 de ani i-am dat banca tehnică. Aştept responsabilitate şi un exemplu din partea lui", a spus Marian Iancu la Realitatea FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net