Maradona, lovit de melancolie!

Ultima actualizare:

Maradona nu se simte prea bine după eliminarea Argentinei de la Cupa Mondială.

Cel mai cunoscut om din "ţara tangoului" s-a închis în locuinţa sa din Buenos Aires şi nu mai vorbeşte cu nimeni de la întoarcerea din Africa de Sud.

"Maradona suferă de o melancolie normală" a declarat în presa locală doctorul său personal, Alfredo Cahe, singurul om care a avut acces în refugiul lui Diego.

Totuşi, conform acestuia, nu este vorba de o depresie puternică sau de o revenire la mai vechiile sale plăceri, drogurile.

"Astea sunt răutăţi de-ale presei, barbarităţi", a mai spus Cahe.

Retragerea în sânul familiei pare însă a-i fi prins bine lui Maradona, care a avut timp să reflecteze asupra greşelilor de la Cupa Mondială.

"Credeam că se va afla într-o stare mai proastă, dar în schimb l-am găsit într-o stare de meditaţie. Nu cred că s-a resemnat cu înfrângerea, cât mai degrabă este supărat că a ratat momentul său de glorie", a continuat medicul lui Maradona.

În plus, acesta le dă şi o veste bună fanilor săi din întreaga lume: "Am discutat desigur şi viitorul lui la echipă. Tot ce pot să vă spun este să vă pregătiţi, Diego ne va aduce şi mai multe satisfacţii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net