Mama lui Petrescu: «Unde pleci tu, Dănuţule?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Florica Petrescu (74 de ani) nu mai are linişte de când presa a anunţat că băiatul ei a rupt contractul cu Unirea Urziceni. Femeia nu poate să înţeleagă care sunt motivele reale care au generat "divorţul" şi este convinsă că "Bursucul" nu ar fi vrut să părăsească echipa.

Citește și

Dragomir: “Petrescu pleacă în Liga a 2-a din Rusia!”

Apostol: "Se poate şi fără Petrescu"

Mihai Stoica: "Aducem antrenor străin la Unirea" Să fie Zenga?

VESTE-ŞOC: Antrenorul Dan Petrescu a părăsit pe Unirea Urziceni!

Dan Petrescu a petrecut până dimineaţa de ziua lui

"Am discutat cu Dănuţ înainte de Crăciun. Mi-a zis să merg cu el la Poiana Braşov, dar eu sunt bătrână şi nu prea îmi mai arde de plimbat.Era liniştit, avea chef de vorbă. Când am auzit la televizor că a plecat de la Urziceni parcă a picat cerul pe mine! Nu îmi vine să cred, sunt aproape şocată.În nici un caz nu mă aşteptam la aşa ceva. Eram la curent cu toate zvonurile legate de o plecare a lui, dar nu am simţit nici un moment că îşi doreşte să demisioneze.”

”Ştiam că se gândeşte la meciul cu Liverpool, că e nerăbdător să ajungă din nou în Anglia, să-l vadă iarăşi englezii! Unde-ai plecat, tu, Dănuţe?! Ce s-a întâmplat cu tine? L-am sunat de câteva ori, să-l întreb, dar nu l-am prins. Nu-mi place să insist... Oricum, ceva nu este în regulă, ceva s-a întâmplat!", a mărturisit ieri Florica Petrescu, mama tehnicianului care a făcut minuni cu Unirea Urziceni.

Femeia ştia de toate ofertele pe care le-ar avea fiul ei: "Văd că se tot vorbeşte pe la televizor că Dănuţ va pleca ba în Rusia, ba pe la arabi. Sunt mâhnită. Vă spun sigur, pe băiatul meu nu-l interesează nici banii ruşilor, nici cei ai arabilor. El vrea să facă performanţă şi va merge doar la o echipă bună. Visul lui este să antreneze în Anglia".

Florica Petrescu, mama antrenorului Dan Petrescu, este uluită de faptul că băiatul ei şi-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni

simeon stalpnicul png

Deşi nimeni nu poate oferi informaţii exacte despre ceea ce a generat plecarea lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni, există voci care susţin că "Bursucul" ar fi rupt colaborarea cu clubul din Bărăgan după o ceartă cu patronul Dumitru Bucşaru.

Motivele sunt legate de bani, dar şi de campania de transferuri din această iarnă. Finanţatorul nu le-a achitat jucătorilor drepturile băneşti care li se cuveneau pentru câştigarea campionatului din vară şi pentru parcursul din Liga Campionilor, iar fotbaliştii nu mai sunt cu gândul la echipă.

Se pare că Bucşaru ar fi direcţionat majoritatea banilor primiţi de la UEFA către ansamblul rezidenţial Green City, al cărui proiect nu a fost încă finalizat.

A stat 39 de luni la Unirea

"Bursucul" a fost numit antrenor la Unirea Urziceni în luna septembrie a anului 2006 şi a debutat pe banca ialomiţenilor cu un eşec pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova (1-2).

Roadele muncii lui au început să se vadă abia după un an şi jumătate, la finalul sezonului 2007-2008, când micuţa echipă din Bărăgan a încheiat campionatul pe 5 şi a prins Cupa UEFA.

Un an mai târziu, Petrescu şi Unirea au început să scrie istorie: ialomiţenii au câştigat primul lor titlu, după care au făcut opt punctele în grupele Ligii Campionilor, performanţă nereuşită de nici un alt club din România.

Oscilează între Rusia şi Arabia Saudită

Dan Petrescu a primit în această iarnă mai multe oferte tentante, din Rusia şi Arabia Saudită.

"Dan Petrescu a avut o ofertă de 3 milioane de euro de la Al Nasr. El nu vrea să părăsească Europa. Încă nu este momentul pentru el să meargă în zona aia. Acolo te duci la final de carieră sau pentru bani", a declarat impresarul Victor Becali. Din Rusia, "Bursucul" are propuneri de la Dinamo Moscova şi Kuban Krasonodar.

Răzvan Lucescu, posibilă soluţie până la vară?

Imediat după ce Dan Petrescu a ajuns la un acord cu Dumitru Bucşaru privind rezilierea contractului său, managerul Mihai Stoica l-a contactat pe Răzvan Lucescu, căruia i-a propus să antreneze Urziceniul în paralel cu echipa naţională.

simeon stalpnicul png

"Răzvan are contract numai cu echipa naţională şi nu se pune problema să plece nici la Urziceni, nici în altă parte", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Totuşi, Unirea nu a abandonat pista Lucescu jr, dar în cazul în care şefii din Bărăgan nu îi vor convinge pe cei de la FRF să-l lase pe selecţioner să antreneze şi Urziceniul atunci vor aduce un tehnician străin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net