Mama lui Becali, strivită la moaşte

Citeste tot despre: 

Ghinion în familia Becali. Mama latifundiarului din Pipera s-a accidentat în timp ce se închina la moaştele Sfintei Parascheva.

Familia Becali nu avea cum să lipsească ieri de la sărbătoarea Sfintei Parascheva de la Iaşi. Aşa cum obişnuieşte, patronul europarlamentar al clubului de fotbal Steaua Bucureşti a venit la Mitropolie însoţit de membrii familiei.

Dintre aceştia, Alexandra Becali, nimeni alta decât mama latifundiarului din Pipera, s-a ales cu mâna dreaptă scrântită în înghesuiala de la moaşte.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan" din Iaşi, unde i-a fost imobilizată mâna şi a fost tratată pentru hipertensiune. Între timp, Gigi Becali nu a ratat prilejul de a face o baie de mulţime.

Gigi Becali: „Este o tradiţie în familia noastră să venim la moaştele Sfintei Parascheva. Mama a venit în urmă cu câteva zile să se roage la Sfântă. După ce s-a lovit la mână, s-a dus la doctor, iar apoi a plecat la o altă biserică din Iaşi. Eu m-am rugat pentru mântuire, pace şi sănătate".

70.000 de sarmale pentru credincioşi

După liturghia de dimineaţă, lumea s-a îmbulzit la sarmalele de post pregătite de primărie, ca în fiecare an.

Posedată de Diavol?

În timpul slujbei, o femeie a început să urle, iar credincioşii au zis că e posedată de Diavol. Bătrâna s-a tăvălit pe jos până au apărut preoţii, care au dus-o pe braţe la raclă pentru a alunga duhul cel rău.


Loading...