Mama fetiţei dispărute, suspectă că ar fi vândut-o

Citeste tot despre: 

De patru zile, copila de doi anişori, dispărută vineri de acasă, a pus pe jar toată suflarea din localitatea botoşăneană Cordăreni. Oamenii legii au răscolit de patru ori satul, dar fata parcă a intrat în pământ.

Şi-n gaură de şarpe a fost căutată micuţa Denisa Gabriela Suru.

Treizeci de poliţişti şi jandarmi, 15 voluntari de la ISU Botoşani şi vreo 10 săteni s-au mobilizat în căutarea copilei, dar fără rezultat.

Oamenii legii iau în calcul şi o altă ipoteză, cea a răpirii fetiţei de nişte comercianţi abulanţi văzuţi în zonă la momentul dispariţiei. Vineri, copila a fost lăsată în grija unei mătuşi cu retard mintal.

În acest timp, mama fetei, Alina Gabriela Suru, de 19 ani, şi bunicul, Gheorghe Suru, s-au dus la desfăcut porumb.

Vecini spun că au auzit-o pe fetiţă ţipând şi că li se pare suspect că micuţa a dispărut fix la o zi după ce a împlinit vârsta de doi ani, moment în care mama nu a mai putut încasa alocaţia de 200 de lei şi indemnizaţia de 600 de lei pentru creşterea copilului.

Poliţiştii au luat declaraţii de la săteni şi încearcă să desfacă iţele acestei dispariţii.

„Luăm în calcul toate persoanele, inclusiv pe concubin. Au fost discuţii printre oameni cum că fetiţa nu putea fi acceptată în familia viitorului soţ, Romică Câşlaru (32 de ani)", a declarat Viorel Şerbănoiu, şeful Poliţiei Botoşani.

Mama copilei dispărute nu crede că iubitul ei are vreo legătură cu dispariţia fetei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1