Mai frig cu 10 °C, în doar 24 de ore!

Ultima actualizare:

Sâmbătă au fost 18-19 grade în sudul ţării, iar ieri temperaturile au coborât cu 10 grade! Bucureştenii au crezut că l-au prins pe Dumnezeu de picior, sâmbătă, când s-a deschis sezonul de agrement pe lacuri.

Bucuria lor nu a ţinut decât o zi, căci un curent de aer rece şi umed, venit din centrul continentului, a adus ploi în Capitală şi în restul ţării. Azi, precipitaţiile rămân doar în Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea, iar în restul ţării începe să se încălzească.

Mâine va fi o zi frumoasă, cu valori de la 14 până la 22 de grade. Nu vă bucuraţi prea mult, pentru că de miercuri începe o nouă repriză de ploi, care va trece peste toată ţara, de la vest, la est.

Deşi sâmbătă va ploua, în noaptea de Înviere şi de Paşte vremea va fi frumoasă. Se anunţă ceva averse doar în zona Bucovinei, ne-a informat meteorologul Mihăiţă Huştiu, de la ANM.

«Atenţie la viroze!»

Medicii avertizează că vremea schimbătoare ne poate crea adevărate probleme de sănătate, iar virozele sunt afecţiunile cel mai des întâlnite în această perioadă.

"Cardiacii şi bolnavii cronici intră, de asemenea, în categoria pacienţilor care trebuie să aibă mare grijă să nu răcească, pentru că vor simţi mai acut simptomele bolii", ne-a declarat dr. Daniela Ştefănescu, medic primar medicină de familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net