Magazinul unde se cumpără doar cu legitimaţie

Citeste tot despre: 

Un gălăţean a vrut să îşi cumpere uniformă de jandarm pentru a se costuma atunci când merge pe stadioane, la meciurile de fotbal. El a sperat ca astfel, să nu mai fie „deranjat" de forţele de ordine. De atunci, reprezentanţii magazinului „Adina SRL" vând obiecte vestimentare doar pe bază de legitimaţie.

"Adina SRL", specializată în confecţii textile destinate Ministerului Apărării şi Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), este una dintre firmele de succes din Galaţi.

De la şepci, cămăşi, veste şi până la costume de ceremonie şi de instrucţie la veste balistice, toate sunt realizate în fabrica situată în imediata apropiere a Falezei Dunării.

Societatea comercială înfiinţată ca o mică afacere de familie a ajuns să fie unul dintre furnizorii importanţi de obiecte de îmbrăcăminte şi echipamente militare. Militarii, poliţiştii, jandarmii, poliţiştii locali, angajaţi ai serviciilor secrete şi pompierii au hainele făcute la "Adina SRL".

Chiar de curând firma a obţinut un contract în valoare de 61.619 lei pentru a realiza şepcile Poliţiei Române. Şi costumele de instrucţie ale soldaţilor de pe front sunt realizate aici.

„Echipamentul de instrucţie al Armatei este folosit în toate acţiunile de tip militar. Prin urmare ele sunt folosite foarte uşor şi în teatrele de operaţiuni", ne-a explicat Eduard Neculae, directorul de marketing al "Adina SRL" Galaţi.

CLIIMA20110123_0095_1.jpg

O firmă din Galaţi vinde haine militare doar după ce este verificată identitatea clientului

La magazinul „Adina SRL", totul se cumpără doar cu legitimaţia. „Dar chiar şi aşa, în orice situaţie mai facem verificări, pentru a fi siguri că persoana este cea care se recomandă", spune Eduard Necolae.

„Am avut multe cazuri în care oameni care nu aveau dreptul, au venit la noi şi au încercat să cumpere haine cu însemne oficiale. Ţin minte odată că a venit o persoană şi a spus că vrea un costum de jandarm ca să intre pe stadion şi să nu mai ia bătaie de la aceştia", povesteşte Eduard Necolae.


Loading...