Lupte de stradă între suporterii FC Timişoara şi Dinamo Zagreb!

Ultima actualizare:

Aproximativ 150 de suporteri, care au fost reţinuţi de jandarmi au fost audiaţi, joi noapte, timp de câteva ore. Tinerii croaţi au fost conduşi imediat la graniţă de forţele de ordine. Cei aproximativ 10 răniţi în urma incidentelor între suporterii croaţi şi cei români au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Timişoara după care unii dintre ei s-au întors pe stadion.

Un suporter al formaţiei timişorene a povestit că incidentele au fost provocate de fanii croaţi: "Eram pe terasă, beam un suc şi au venit croaţii şi au dat cu sticle şi cu scaune. Nu ştiu câţi erau".

"Ne-au atacat croaţii cu sticle, au devastat toată terasa. Am ripostat şi noi cum am putut, am încerat să-i dăm puţin în spate", a declarat un alt fan bănăţean.

Potrivit NewsIn, incidentele din Piaţa Unirii au izbucnit din cauza fanilor croaţi, care au provocat un grup de timişoreni de origine sârbă, aruncând cu mai multe sticle şi doze de bere, dar şi cu petarde. Câteva terase din zonă au fost avariate, după ce membrii celor două grupuri s-au lovit reciproc cu scaune şi cu orice obiect care le-a căzut în mână.

Forţele de ordine au intervenit în forţă şi au reţinut 30 de persoane din cele două grupuri de suporteri. În urma acestor incidente, numărul jandarmilor şi al poliţiştilor care trebuiau să asigure securitatea la partida FC Timişoara - Dinamo Zagreb, considerată oricum una cu grad ridicat de risc, a fost suplimentat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net