Ziua ”fii milionar”. Uite ce să faci ca să te simți ca bogații lumii

Ultima actualizare:

    Poți să visezi că ești milionar și să faci ceva în acest sensfoto: nationaldaycalendar.com
Poți să visezi că ești milionar și să faci ceva în acest sensfoto: nationaldaycalendar.com

În fiecare an, la 20 mai sărbătorim Ziua ”fii milionar”. Sunt, probabil, prea puțini oameni care să nu își iamgineze cum ar fi să fie milionari. Câți dintre noi nu ne imaginăm vacanțe de vis pe iahturi private, mașini de lux și haine scumpe și extravagante. Însă pentru majoritatea rămân doar simple visuri. ”National Be a Millionaire Day” este, de asemenea, o zi pentru a pune la punct planuri care vă transformă visele în realitate. Uite câteva sugestii utile în acest sens.

Imaginează-ți cum ar fi să fii milionar. Și apoi, readuceți-vă cu blândețe la realitate și faceți ceva în acest sens, îndeamnă nationaldaycalendar.com. Puteți să vă inspirați de la cei mai bogați oameni din lume, atunci când vă gândiți cum să vă creșteți veniturile, astfel încât să vă permiteți relaxarea financiară pe care o visați. Poate nu o să ajungeți ca Jeff Bezos sau Bill Gates, însă puțină disciplină în ceea ce privește adimistrarea veniturilor nu strică niciodată.

Evident, când vorbim despre bogații lumii ne gândim la cei mai bogați oameni din lume. Cei care apar în topuri ca cele publicate de reviste financiare prestigioase.

Așa aflăm că Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă, în anul 2019, (cu o avere estimată de peste 131 miliarde de dolari) este cel care a inventat Amazon și totul a început ca o mică librărie în dormitorul său, scrie financer.com. Afacerea i-a adus 40 de miliarde de dolari în numai doi ani.

Bill Gates, fondatorul Microsoft are o avere de 96,5 miliarde de dolari și este al doilea cel mai bogat om de pe glob.

Iar al treilea bogătaș al lumii este Warren Buffet (82,5 miliarde de dolari), CEO al Berkshire Hathaway, care este de departe cel mai bun investitor al zilelor noastre, iar milioane de alți traderi îl consideră un real simbol în piața acțiunilor și de capital.

Iar când te gândești că gigantul Facebook a fost conceput în camera de cămin al lui Mark Zuckerberg (pe locul 8 în top, cu o avere estimată la 62.3 miliarde de dolari), își cam vine să pui în aplicare toate planurile de afaceri pe care le-ai crezut inutile până acum.

Ideile celor mai bogați oameni ai planetei par să nu fi fost pre mult studiate, însă au avut curaj să creadă în ele și să își asume riscuri punându-le în aplicare.

Cum sărbătorim Ziua ”fii milionar”

Până ajungeți să aveți în conturi sume cu multe zerouri, vă dăm câteva idei despre cum să sărbătoriți Ziua ”fii milionar”:

- Utilizați #BeAMillionaireDay  (sau #ziuafiimilionar) în postările de azi de pe  social media. Este cel mai simplu și la îndemână mod de a marca această zi. Însă, în același timp, ați putea să vă gândiți și să începeeți să faceți pași (chiar și mărunți) pentru a vă transforma visele în realitate, făcând planuri pentru viitorul vostru.

- Ați putea să vă deschideți un cont de economii. Dacă aveți un cont de economii existent, consultați-l pentru a vă asigura că aveți parte de o dobândă maximă disponibilă pentru moneda economisită. Măriți depozitele, adăugând bani în conturile de economii.

- Examinați-vă portofoliul financiar cu un expert de încredere. Mergeți la bancă și cereți sfatul unui asistent financiar sau, dacă aveți posibilitatea, cereți sfatului unui consultant financiar.

- Examinați-vă investițiile  și căutați modalitățile de îmbunătățire a investițiilor.

- Achitați cardul de credit. Chiar dacă nu pare, dobânda plătită în fiecare lună poate fi, în ansambu o pierdere mai mare față de suma necesară pentru a acoperi datoria față de bancă.

- Examinați-vă obiceiurile financiare. Găsiți modalități de a cheltui mai puțin și de a economisi mai mult.

Un milion de dolari astăzi poate să nu fie ceea ce era în trecut totuși, să ai un milion de dolari în contul tău bancar este încă un succes financiar major.

Sunt peste 1.500 de zile naționale. Nu ratați niciuna. Ziua ”fii milionar” poate aduce o idee de milioane.

Citește și: 

În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

Messi și Ronaldo, cei mai bogați fotbaliști din lume în 2019. Cât au câștigat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net