A vrut să-şi facă selfie cu ursul, dar a sfârşit tragic. Uite ce apăţit un taximetrist indian!

urs_india_2.jpg

urs, india, taximetrist, selfie, omorat
Scena a îngrozit planeta
Citeste tot despre: 

Isteria fotografiilor cu telefonul mobil nu cunoaşte limite! În lupta pentru cel mai bun cadru, cel mai bun unghi şi cele mai spectaculoase cadre, un taximetrist indian a uitat că urşii sunt animale sălbatice, au gheare ascuţite, peste 380 de kilograme şi colţi nemiloşi. S-a dat jos din maşină şi a încercat să-şi facă poză cu Moş Martin, numai că acesta nu şi-a dat acordul... pentru că nu voia să devină vedetă.

În zadar striga lumea la el Prabhu Bhatara să nu se apropie de urs. Bărbatul nu a ascultat de sfaturi. Cu telefonul mobil în mână el s-a dus curajos lângă un urs ce stătea pe marginea drumului cu scopul de a-şi face o poză cu el.

urs_india_5.jpg

urs, india, taximetrist, selfie, omorat
Prabhu Bhatara era taximetrist de meserie

Ursul era rănit şi părea să agonizeze, aşa că bărbatul a fost convins că nu va reacţiona violent dacă se apropie de el. Însă nu a fost aşa. Încolţit ursul a lovit cu ghearele, apoi la prins de gât pe Bhatara şi l-a sfârtecat. Incidentul a avut loc în provincia indiană Odisha, miercuri. Degeaba privitorii care filmau la rândul lor scena au încercat să sperie ursul aruncând cu obiecte în el. Animalul l-a muşcat pe taximetrist şi l-a târât câţiva metri muşcând sălbatic din el. Animalul din specia urs negru himalayan nu atacă omul dacă nu este provocat.

urs_india_2.jpg

urs, india, taximetrist, selfie, omorat
Ursul negru himalayan nu a fost de acord cu poza şi a atacat

Bhatara s-a apropiat de el cu un băţ şi a încercat să îl ţină la distanţă cu băţul pentru a-şi face selfie. În momentul în care omul s-a apropiat prea mult, ursul a atacat. Nu este clar ce s-a întâmplat cu animalul după acest incident. Cel mai probabil a fost ucis de sătenii şocaţi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1