Vladimir Putin și Silvio Berlusconi, alianță surprinzătoare

Ultima actualizare:

    Prietenia dintre Vladimir Putin și Silvio Berlusconi nu este o noutate, iar președintele rus este dispus să îi dea politicianului italian o funcție înaltăFoto: AP
Prietenia dintre Vladimir Putin și Silvio Berlusconi nu este o noutate, iar președintele rus este dispus să îi dea politicianului italian o funcție înaltăFoto: AP

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi au o relație de prietenie de foarte mulți ani, însă noile informații apărute în presă au uimit o lume întreagă. Președintele rus i-a făcut o propunere uimitoare liderului partidului Forza Italia.

Noile declarații făcute de omul politic italian, joi (23 iulie), în cadrul unui dineu informal, a stârnit un val de critici. Vladimir Putin și Silvio Berlusconi fac o pereche inedită și se pare că acesta din urmă a primit o propunere tentantă de a fi ministru al Economiei în Rusia. Președintele Rusiei ar fi dispus să îi ofere cetățenia rusă pentru a putea prelua această funcție, conform telegraph.co.uk.

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi: „Mi-a spus că este pregătit să îmi ofere cetăţenia rusă”

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi sunt prieteni vechi, iar fostul premier italian susține că președintele rus era dispus să facă orice pentru a-l face ministru: “Mi-a spus că este pregătit să îmi ofere cetăţenia rusă şi să îmi încredinţeze conducerea Ministerului Economiei”. Toată presa internațională știe că Vladimir Putin și Silvio Berlusconi sunt foarte apropiați, dar declarațiile liderului partidului Forza Italia au șocat pe toată lumea. Fostul premier italian a mai spus că: „Viitorul meu? Să devin ministru pentru prietenul meu Putin”.

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi: presa italiană a luat-o ca pe o glumă

Deși prietenia dintre Vladimir Putin și Silvio Berlusconi ridică niște semne de întrebare, în contextul noilor declarații făcute de fostul premier al Italiei, presa italiană susține că totul este o glumă. Preșidenția Rusiei a negat informații lui Berlusconi.

Această ipoteză este imposibilă”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, cu privire la informațiile apărute în presă despre Vladimir Putin și Silvio Berlusconi.

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi se vizitează des

Pentru că sunt prieteni de multă vreme, Vladimir Putin și Silvio Berlusconi se vizitează des în țările natale. Liderul rus se duce chiar la reședința politicianului italian, în Milan. Cel mai recent, în iunie, Vladimir Putin și Silvio Berlusconi au petrecut un weekend relaxant în Siberia. În ciuda relației foarte apropiate pe care o au, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus că oferta președintelui rus nu trebuie luată în serios: „Vladimir Putin și Silvio Berlusconi sunt prieteni vechi. Cei doi țin legătura și există o adevărată camaraderie între ei. În acest caz, oferta a fost una figurativă, nu una serioasă”.

Jurnalistul italian Massimo Gramellini a scris despre noile informații apărute în presă, despre Vladimir Putin și Silvio Berlusconi. El a spus că fostul premier italian a avut “5 minute de prostie din cauza verii caniculare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net