Viitoarea soţie a Prinţului Harry e foarte tristă. Află ce a făcut-o pe Meghan Markle să plângă!

Ultima actualizare:

    Vestea a căzut ca o bombă pentru viitoarea ducesă
Vestea a căzut ca o bombă pentru viitoarea ducesă

Nu, nu emoţiile privind nunta din luna mai a anului viitor, au răvăşit-o pe Meghan (36 de ani). Ci o veste mai puţin obişnuită: unul dintre căţeluşii ei nu poate să fie transportat în Marea Britanie. Vârsta înaintată a dulăului îi pune în pericol viaţa dacă va fi urcat în avion.

Meghan Markle (36 de ani) şi Prinţul Harry vor locui după nuntă în secţiunea lor de pe proprietatea Kensington, unde locuiesc în prezent şi Prinţul William şi Kate. Viitoarea Ducesă de Sussex a vrut neapărat să-i aducă la Palatul Kensington pe Guy, un beagle şi pe Bogart, labradorul.


    Adio ţie, prieten drag!
Adio ţie, prieten drag!

Ambii căţeluşi au fost adoptaţi din adăposturi şi îi sunt foarte dragi actriţei care, pentru a deveni soţia Prinţului Harry (33 de ani), va trebui să renunţe la cetăţenia americană. Gurile rele spun că Meghan ar fi vrut ca cei doi dulăi să fie alături de ea inclusiv la nunta de la Castelul Windsor din lune mai 2018. Însă medicii veterinari care le-au făcut analizele obligatorii celor doi căţei înainte de a părăsi teritoriul SUA i-au dat lui Meghan o veste tristă. Bogart nu va supravieţui călătoriei cu avionul din Los Angeles în Londra, peste Atlantic. Recent, Meghan a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care îl mângâie matern pe Bogart, care doarme cu ea în pat. Mesajul este emoţionant şi plin de durere. Fosta actriţă din „Suits” îşi ia adio de la un prieten drag pe care probabil nu îl va mai vedea niciodată.


    Doar micuţul beagle va ajunge la Londra
Doar micuţul beagle va ajunge la Londra

Purtătorul de cuvânt al Prinţului Harry, Jason Knauf a declarat pentru „The Sun”: „Bogart trăieşte acum la nişte prieteni”. Labradorul este bolnav de reumatism, are probleme cu ochii şi are artrită. Specialiştii cred că sunt şanse minime ca el să supravieţuiască unei călătorii de aproape 10 ore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net