VIDEO Regina Elisabeta a II-a a tăiat un tort cu sabia! Imaginile care i-au amuzat copios pe privitori

regina.png

Regina Elisabeta a II-a s-a ambiționat să taie un tort cu o..sabie
Foto: Captură Video

Deși are o vârstă înaintată, Regina Elisabeta a II-a nu se teme nici când vine vorba să mânuiască săbiile! Recent, Suverana Marii Britanii a insistat să taie personal un tort, într-un mod mai..netradițional, care i-a amuzat teribil pe privitori.

Aflată vineri la unul dintre evenimentele organizate cu ocazia summitului G7, Regina Elisabeta a II-a a insistat să taie tortul cu o sabie, moment care a stârnit puternice hohote de râs. Suverana s-a descurcat de minune, deși știm cu toți că o sabie nu e tocmai ușor de mânuit, însă cea folosită de aceasta era un exemplar mai mic.

Regina Marii Britanii a tăiat un tort cu sabia

Regina Elisabeta a II-a a primit sabia de la un ofițer din Cornwall și, deși un asistent i-a spus că are la îndemână un cuțit obișnuit, aceasta a insistat să taie tortul într-un mod mai netradițional, spre amuzamentul celor din jur.

„Știu că este (cuțitul, n.r.) dar așa este mai neobișnuit”, a răspuns Suverana, care în cele din urmă a reușit să taie tortul cu sabia, însă cu ajutorul ducesei de Cornwall, nora sa.

Este de la sine înțeles că imaginile au devenit, în scurt timp, virale. Tot vineri, Regina Marii Britanii a reuşit să destindă atmosfera la poza alături de liderii statelor din grupul G7, când i-a adresat o întrebare ironică premierului britanic: „Ar trebui să arătăm de parcă ne-am simţi bine?”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1