VIDEO Metoda revoluționară de adormit bebelușii. Au încercat-o milioane de părinți

umpa_lumpa_hup.jpg

umpa lumpa somn bebelus
Metoda a fost încercată de milioane de părinți din toată lumea
Foto: Captură video

Ai un copil care nu se dă dus la somn ușor? Ei, bine, un tătic din Spania a descoperit o metodă pe cât de revoluționară, pe atât de ușoară de a adormi un bebeluș.

Metoda se numește "Umpa, lumpa, hup!" și a fost descoperită total întâmplător de tăticul unei fetițe de numai trei săptămâni, din Spania, în decembrie 2012.

Acesta și-a legănat bebelușa dintr-o parte în alta de trei ori și apoi a ridicat-o ușor în sus, în timp ce a fredonat cuvintele "umpa, lumpa, hup!". Trebuie menționat faptul că mișcările trebuie să fie blânde, astfel încât copilul să nu aibă de suferit. Zgâlțâirea bebelușilor le poate provoca grave probleme de sănătate, inclusiv moartea.

Văzând că funcționează în majoritatea cazurilor, acesta și-a filmat copilul într-una dintre ședințele de adormit și a postat clipul pe You Tube.

Nu a durat mult și video-ul a devenit viral, devenind o inspirație pentru milioane de părinți, care au încercat metoda "Umpa, lumpa, hup!". Pentru unii dintre ei a funcționat de minune, așa că au publicat la rândul lor videoclipuri cu această metodă eficientă de adormire a bebelușului.

loading...
Loading...

Citește și

  • Se pare că interpreta britanică Adele este mai eficientă decât somniferele: potrivit unui sondaj realizat recent, piesele ei sunt cel mai des ascultate de cei care vor să adoarmă.

  • Au apărut cireşele de mai. Gustoase şi hidratante, aceste fructe sunt sursă de sănătate pentru organism. Previn anemia, elimină stresul şi ne fac mai optimişti. Iată câteva motive pentru care este bine să le consumăm în prag de vară.