VIDEO Ce bine se pricep românii la sortat sticle de bere! Imaginile sunt cartea lor de vizită

CLIIMA20140422_0032_1.jpg

Românii care sortează sticle de bere

Românii sunt foarte pricepuţi la sortat sticle de bere. Cel puţin aşa stau lucrurile într-un depozit din Germania, unde mai mulţi conaţionali fac o treabă cât se poate de serioasă. La busturile goale, bărbaţii mânuiesc cu o rapiditate ieşită din comun mai multe lăzi cu sticle pe care le sortează se pare după marca băuturii.

Românii demonstrează încă o dată că ştiu să lucreze în echipă. Un videoclip care a ajuns viral în Europa prezintă mai mulţi muncitori care sortează eficient navete cu sticle de bere. Deşi le aruncă de la unul la celălalt , românii muncesc eficient, pentru că niciuna dintre sticle nu se sparge. Clipul datează din 2012, însă i-a cucerit deja pe mulţi angajatori care s-au oferit să le ofere de muncă românilor ajunşi vedete  peste noapte pe Internet.

"Vreau şi eu datele de contact ale acestor tineri, am de lucru pentru ei", spune un comentator german pe YouTube. Mai mulţi americani s-au arătat uimiţi că de munca românilor, mai ales că în ţara lor treaba asta se face automat, de către masini. "Leneşilor!", "De asta sunteţi obezi", le răspund internauţii din Europa.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1