VIDEO Ce bine se pricep românii la sortat sticle de bere! Imaginile sunt cartea lor de vizită

Ultima actualizare:

    Românii care sortează sticle de bere
Românii care sortează sticle de bere

Românii sunt foarte pricepuţi la sortat sticle de bere. Cel puţin aşa stau lucrurile într-un depozit din Germania, unde mai mulţi conaţionali fac o treabă cât se poate de serioasă. La busturile goale, bărbaţii mânuiesc cu o rapiditate ieşită din comun mai multe lăzi cu sticle pe care le sortează se pare după marca băuturii.

Românii demonstrează încă o dată că ştiu să lucreze în echipă. Un videoclip care a ajuns viral în Europa prezintă mai mulţi muncitori care sortează eficient navete cu sticle de bere. Deşi le aruncă de la unul la celălalt , românii muncesc eficient, pentru că niciuna dintre sticle nu se sparge. Clipul datează din 2012, însă i-a cucerit deja pe mulţi angajatori care s-au oferit să le ofere de muncă românilor ajunşi vedete  peste noapte pe Internet.

"Vreau şi eu datele de contact ale acestor tineri, am de lucru pentru ei", spune un comentator german pe YouTube. Mai mulţi americani s-au arătat uimiţi că de munca românilor, mai ales că în ţara lor treaba asta se face automat, de către masini. "Leneşilor!", "De asta sunteţi obezi", le răspund internauţii din Europa.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net