Un român, angajat pe navă, face dezvăluiri şocante: Domnica şi comandantul au plecat primii, cu aceeaşi barcă

Ultima actualizare:

    Alexandru Bănescu
Alexandru Bănescu

Alexandru Bănescu, tânărul din Constanţa care era angajat ca instructor de fitness pe nava de croazieră Costa Concordia, a declarat, ieri că, la scurt timp după ce a dat semnalul de evacuare, comandantul a părăsit nava însoţit de o tânără moldoveancă (n.r. Domnica) ce lucrase ca hostess pe navă, dar care în momentul naufragiului îşi terminase contractul.

"Când s-a dat semnalul de evacuare la navă, bănuiesc că Schettino a fost în prima şalupă. Cu această domnişoară moldoveancă. E clar că au plecat împreună. El spune că pasagerii l-au împins în barcă... Eu nu l-am văzut, dar toţi cei cu care am vorbit după aceea spun acelaşi lucru, că a plecat înainte să evacueze nava şi nu a plecat singur. Cu ceva ofiţeri, pentru că sunt nişte protocoale, trebuie să se salveze nişte bani... Dar bănuim că şi cu această domnişoară. Pentru că ea a ajuns pe mal cu toate bagajele după ea. Acolo am văzut-o eu prima dată. Cei mai mulţi dintre cei care s-au salvat, turişti şi membri ai echipajului, au ajuns pe insulă fără nici un bun, doar cu ce aveau pe ei. Nu mai era timp să te gândeşti la ce ai în cabină şi ce trebuie să iei cu tine. Nu aveai în cap decât să te salvezi. Ea însă avea tot bagajul cu ea. Şi ca să cari aşa un bagaj înseamnă că ai avut ceva timp să te pregăteşti... De asta credem că este amanta căpitanului şi că a plecat cu el", a mai declarat Alexandru Bănescu. El spune că tânăra din Republica Moldova îşi terminase contractul pe vas cu două săptămâni înainte. "A plecat şi acum venise în vacanţă pe vapor. A fost invitată de altcineva, de sus. În mod normal nu avea ce să caute acolo", a spus Alexandru.

Tânărul constănţean spune că, deşi are coşmaruri în urma naufragiului, va pleca în voiaje cu aceeaşi companie: "O să plec din nou în voiaj. E singura posibilitate de a-ţi învinge teama... Când închizi ochii, vezi absolut tot ce ai trăit. Absolut tot. Şi mai ales sunetele de pe vapor...". Alexandru Bănescu este fost sportiv de performanţă care a practicat înotul la Clubul Farul Constanţa şi a renunţat la sport din cauza unor probleme de sănătate, fiind operat pe cord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net