Un nou caz de canibalism în Rusia! Asistenta medicală a ucis peste 30 de oameni

Ultima actualizare:

    Cuplul folosea cuțite și instrumente chirurgicaleFoto: Instagram
Cuplul folosea cuțite și instrumente chirurgicaleFoto: Instagram

Un nou caz de canibalism scandalizează oamenii din întreaga lume. Un cuplu din Rusia este acuzat de uciderea și consumarea a peste 30 de oameni. Cuplul canibal păstra rămășițe umane în subsolul casei din Krasnodar,Rusia.

Potrivit Daily Mail, o familie din Rusia este acuzată de uciderea și consumarea a peste 30 de oameni, pe o perioadă de 18 ani. Poliția a găsit opt rămășițe umane în casa celor doi, iar căutările continuă pentru că oamenii legii sunt de părere că acestea nu sunt singurele existente.

Dmitry Bakshaev(35 ani) a declarat anchetatorilor că înclinațiile sale morbide s-au declanșat în anul 1999. În tot acest timp a fost susținut în demersul său malefic de soția sa, Natalia(42 ani). Femeia este o asistentă medicală renumită în orașul  natal.


    Dmitry Bakshaev a început să comită crime din anul 1999east2west news
Dmitry Bakshaev a început să comită crime din anul 1999east2west news

Polițiștii au găsit în casa celor doi numeroase casete care cuprind filme numite “lecții video explicite pentru canibali”. De când a fost reținută, Natalia a trecut printr-o serie de teste psihologice, pentru a-i fi evaluată sănătatea mentală.  În urma testărilor amănunțite, medicii și anchetatorii au ajuns la concluzia că Natalia se află în deplinătatea facultăților mintale. O vecină a declarat că Natalia este o ființă foarte agresivă și mereu pusă pe scandal. ”De fiecare dată când voiam să intru la ea în casă, când o vizitam, țipa și nu mă lăsa să pătrund înăuntru”, a mărturisit femeia.

Bakshaev și soția sa obișnuiau să congeleze rămășițe în frigider și să păstreze carnea victimelor în borcane, potrivit surselor din partea Comitetului Rus de Investigații, care se ocupă cu soluționarea cazurilor excepționale de crimă din Rusia. Într-o geantă au fost găsite diferite organe, iar polițiștii au descoperit un platou pe care era așezat un craniu uman, înconjurat de portocale. Soții foloseau un drog pentru a-și adormi victimele și a le amorți simțurile. Se pare că Natalia utiliza informațiile din medicină în scopuri neortodoxe și nu ezita să îi ofere soțului sfaturi în domeniul crimei.

Ambii se află în detenție la o închisoare din Krasnodar și riscă să fie condamnați la închisoare pe viață pentru faptele lor monstruoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net