Un nou caz de canibalism în Rusia! Asistenta medicală a ucis peste 30 de oameni

cutit.png

foto
Cuplul folosea cuțite și instrumente chirurgicale
Foto: Instagram

Un nou caz de canibalism scandalizează oamenii din întreaga lume. Un cuplu din Rusia este acuzat de uciderea și consumarea a peste 30 de oameni. Cuplul canibal păstra rămășițe umane în subsolul casei din Krasnodar,Rusia.

Potrivit Daily Mail, o familie din Rusia este acuzată de uciderea și consumarea a peste 30 de oameni, pe o perioadă de 18 ani. Poliția a găsit opt rămășițe umane în casa celor doi, iar căutările continuă pentru că oamenii legii sunt de părere că acestea nu sunt singurele existente.

Dmitry Bakshaev(35 ani) a declarat anchetatorilor că înclinațiile sale morbide s-au declanșat în anul 1999. În tot acest timp a fost susținut în demersul său malefic de soția sa, Natalia(42 ani). Femeia este o asistentă medicală renumită în orașul  natal.

FOTOZoom
Dmitry Bakshaev a început să comită crime din anul 1999
east2west news

Polițiștii au găsit în casa celor doi numeroase casete care cuprind filme numite “lecții video explicite pentru canibali”. De când a fost reținută, Natalia a trecut printr-o serie de teste psihologice, pentru a-i fi evaluată sănătatea mentală.  În urma testărilor amănunțite, medicii și anchetatorii au ajuns la concluzia că Natalia se află în deplinătatea facultăților mintale. O vecină a declarat că Natalia este o ființă foarte agresivă și mereu pusă pe scandal. ”De fiecare dată când voiam să intru la ea în casă, când o vizitam, țipa și nu mă lăsa să pătrund înăuntru”, a mărturisit femeia.

Bakshaev și soția sa obișnuiau să congeleze rămășițe în frigider și să păstreze carnea victimelor în borcane, potrivit surselor din partea Comitetului Rus de Investigații, care se ocupă cu soluționarea cazurilor excepționale de crimă din Rusia. Într-o geantă au fost găsite diferite organe, iar polițiștii au descoperit un platou pe care era așezat un craniu uman, înconjurat de portocale. Soții foloseau un drog pentru a-și adormi victimele și a le amorți simțurile. Se pare că Natalia utiliza informațiile din medicină în scopuri neortodoxe și nu ezita să îi ofere soțului sfaturi în domeniul crimei.

Ambii se află în detenție la o închisoare din Krasnodar și riscă să fie condamnați la închisoare pe viață pentru faptele lor monstruoase.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și