Un nou bilanț al victimelor incendiului din Londra: cel puțin 30 de morți

grefell_tower_4.jpg

grenfell tower incendiu londra
Bilanțul victimelor din incendiul din Londra continuă să crească
Foto: Getty

Numărul victimelor din incendiul izbucnit în blocul rezidențial Grenfell Tower din Londra a atins cote alarmante. Cel puțin 30 de persoane au murit în infern, iar numărul deceselor poate să crească în funcție de evoluția stării de sănătate a răniților.

Comandantul poliției metropolitane, Sturat Cundy, a declarat că numărul celor decedați în incendiul din Grenfell Tower a crescut la 30 și se așteaptă ca numărul victimelor să crească, precizează AFP și DPA, citate de Agerpres.

Comandantul a mai adăugat că nu s-a găsit niciun indiciu potrivit căruia incendiul ar fi fost provocat deliberat. De-a lungul acestei săptămâni, diferite surse de presă britanice au precizat că peste 60 de persoane ar fi decedat sau au fost date dispărute în urma incendiului, izbucnit în noaptea de 12 spre 13 iunie.

grefell_tower_3.jpg

grenfell tower incendiu londra
Întreaga clădire a ars ca o torță
Foto: Getty

Poliția londoneză confirmase oficial joi, 15 iunie, că 17 oameni au murit în interiorul clădirii. Întrebat de jurnaliști dacă se așteaptă ca numărul persoanelor decedate să depășească 100, Stuart Cundy a răspuns: „Aș vrea să sper că nu va fi vorba despre u număr cu trei cifre”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1