Un model a pozat topless la Cernobîl: „N-ai pic de respect! Să-ți fie rușine!”

model-cernobil-topless.jpg

Un model a pozat topless la Cernobîl
Tânăra și-a dorit să câștige mai mulți urmăritori pe Instagram
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Un model a pozat topless la Cernobîl, iar gestul a stârnit adevărate controverse pe rețeaua socială Instagram. Tânăra s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în Prîpeat, orașul părăsit în zona de excludere a accidentului nuclear din Ucraina.

Orașul Prîpeat a fost părăsit după accidentul nuclear de la Cernobîl în anul 1986. A avut o populație de aproximativ 50.000 de locuitori. Uniunea Sovietică a susținut că 31 de oameni și-au pierdut viața, însă potrivit estimărilor din afara URSS bilanțul se ridică la mii de morți. Despre accidentul nuclear de la Cernobîl s-a vorbit mult în ultima perioadă, datorită serialului fenomen difuzat pe HBO. Asta i-a făcut pe mulți fani să-și dorească să ajungă în zona de excludere a accidentului nuclear de la Cernobîl, deși regiunea este încă periculoasă. O tânără din Ucraina a vrut să profite de popularitatea serialului „Cernobîl” și s-a fotografiat în Prîpeat, sperând să-și atragă mai mulți urmăritori pe Instagram.

Tânăra susține că are mai multe fotografii făcute la Cernobîl

model-topless-cernobil.jpg

Un model a pozat topless la Carnobîl
Fotografia este făcută în Prîpeat
Foto: Instagram

 

În urmă cu o săptămână, un model de pe Instagram a postat două fotografii făcute în Prîpeat. Într-una din ele, bruneta apare topless, îmbrăcată doar într-o pereche de chiloți și un costum de plastic lăsat desfăcut. Reacțiile internauților au fost împărțite, dar cei mai mulți au pus-o la zid.

model.jpg

Un model a pozat topless la Cernobîl
Tânăra și-a dorit să devină faimoasă pe Instagram
Foto: Instagram

 

„Asta e cea mai înaltă formă de prostie pe care am întâlnit-o până acum!”, „Nu crezi că ești lipsită de respect?”, „Ce naibii este în neregulă cu tine?”, „Ar trebui să-ți fie rușine!”, „Tu vorbești serios? Doamne!”, „, i-au scris oamenii la postarea făcută pe Instagram. Modelul nu pare să se fi simțit prost din cauza comentariilor primite, mai ales că nu a șters pozele postate în urmă cu câteva zile. De asemenea, ea și-a întrebat urmăritorii dacă vor să vadă mai multe fotografii din Prîpeat, semn că imaginile i-au adus câțiva fani. Bruneta are deocamdată 2.200 de urmăritori pe Instagram, iar pozele făcute la Cernobîl i-au adus sute de like-uri. 

model-cernobil.jpg

Un model a pozat topless la Cernobîl
Bruneta susține că are mai multe poze făcute la Cernobîl
Foto: Instagram

 

Citește și

Ea e singurul copil născut în zona poluată a Cernobîlului

Imagini infraroșu spectaculoase de la Cernobîl! „E ca un paradis de pe altă planetă”

 

Loading...

Citește și

  • Serialul "Cernobîl" a devenit cel mai bine notat din istoria IMDB, site-ul american specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, devansând "Breaking Bad", "The Wire" sau "Game of Thrones". În ciuda popularităţii, "Cernobîl" nu este pe placul ruşilor care au decis să lanseze propriul serial despre catastrofa din 1986.

  • explozie cernobil dezastru tragedie cancer

    Cea mai mare catastrofă nucleară din istoria omenirii, înregistrată la 26 aprilie 1986, la Cernobîl, în urma exploziei reactorului patru al centralei atomoelectrice sovietice din zonă, a afectat în cei 30 de ani scurși déjà de la incident, viața a circa cinci milioane de oameni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1