Un cuplu de vegani și-a hrănit bebelușul numai cu crudități până când a murit. Părinții sunt acuzați de omor

Ultima actualizare:

    Părinții unui bebeluș de 18 luni au fost acuzați de omor după ce micuțul a murit de subnutriție Foto: Lee County Poliție
Părinții unui bebeluș de 18 luni au fost acuzați de omor după ce micuțul a murit de subnutriție Foto: Lee County Poliție

Un bebeluș în vârstă de numai 18 luni a murit de malnutriție, după ce părinții lui, adepții unei alimentații vegane, l-au hrănit numai cu fructe și legume crude, micuțul decedând în cele din urmă de înfometare.

Un cuplu de vegani și-a înfometat copilul de un an și jumătate până la moarte. O femeie de 35 de ani și un bărbat de 30 de ani și-au hrănit copilul numai cu fructe și legume crude, până când bebelușul lor a ajuns la o greutate de 7 kilograme și a decedat din cauza malnutriției. Părinții sunt acum acuzați de omor și abuzuri asupra minorului.Sheila O’Leary, în vârstă de 35 de ani și Ryan O’Leary, 30 de ani, din Florida, sunt acuzați de ucidere din culpă în formă agravantă, după ce copilul lor de doar 18 luni a murit de foame, la propriu. Autoritățile ajunse la fața locului au constatat de asemenea că și ceilalți copii ai celor doi sunt subnutriți, iar aceștia nu au mers niciodată la școală. De asemenea, de la nașterea micuțului decedat, acesta nu fusese niciodată dus la medic, potrivit Daily Mail.

Un bebeluș de un an și jumătate dintr-o familie vegană a murit de subnutriție 

Femeia mai are și alți copii, cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, pe care i-a hrănit tot cu o dietă strictă de fructe și legume crude. Autoritățile au constatat că doi dintre cei trei copii ai familiei erau, de asemenea, subnutriți. Fiica cea mai mare a femeii dintr-o relație anterioară era însă într-o stare mai bună, deoarece locuise un timp cu tatăl ei biologic, unde probabil avea partea de un alt regim alimentar. 

Cei doi părinți care și-au lăsat bebelușul să moară de foame au fost arestați săptămâna trecută, acuzați de moartea fiului lor prin înfometare, după ce o echipă de medici a ajuns în locuința familiei din localitatea Cape Coral pentru că micuțul nu mai respira.

Băiețelul cântărea doar 7 kg la momentul decesului, iar medicii legiști au descoperit ulterior cauzele morții: înfometarea, deshidratarea și o afecțiune hepatică asociată cu umflarea mâinilor și picioarelor, potrivit The News-Press.

Polițiștii care au cercetat casa familiei de vegani i-au găsit și pe alți doi micuți cu vârste de trei și cinci ani, subnutriți. Raportul forțelor de ordine arată, de asemenea, că ambii copii erau palizi și aveau pielea gălbuie, iar unul dintre ei avea dinții aproape complet cariați. 

Mama copiilor le-a declarat polițiștilor că fiul ei decedat nu a mâncat în ultima săptămână decât lapte matern. În rest, copiii familiei au fost hrăniți cu mango, banane, avocado și alte produse crude. Femeia a recunoscut că ar fi trebuit să cheme salvarea mai rapid, dar ea și soțul ei au adormit în ziua respectivă.

După moartea micuțului, ceilalți doi frățiori ai lui au fost puși în grija statului, iar fiica cea mare a mamei rezultată din altă căsnicie a fost trimisă să locuiască cu tatăl ei în Virginia. Nu este prima abatere de acest gen a femeii, după ce în urmă cu câțiva ani în urmă, statul a vrut să îi ia fetița cea mare, care de asemenea era subnutrită la momentul respectiv. 

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net