Un crater uriaş "a înghiţit" maşinile de pe străzile Romei! Zeci de familii au fost evacuate

jnc9ntgwjmhhc2g9ntmwndezzmi0ymqzmgzhmjezndhkyjzkmgy2nze2mwe.thumb_.jpg

Foto
Din fericire nu au existat pierdei de vieţi omeneşti
Foto: Agerpres

Un crater uriaş a înghiţit joi seara mai multe maşini într-un cartier din Roma, conducând la evacuarea a 22 de familii care locuiau în clădirile din zona afectată, relatează CNN.

Incidentul a avut loc în cartierul Balduina din Roma în jurul orei 18:00, localnicii au anunţat pompierii care au fost chemaţi la faţa locului. Unii dintre localnici au făcut plângeri la poliţie din cauza fisurilor apărute în trotuar."Trotuarul s-a scufundat circa 10 metri, înghiţind vehiculele parcate", au afirmat pompierii într-un comunicat, precizând că aproximativ 22 de familii au fost evacuate şi nicio persoană nu a fost rănită, infomează Digi24.

Un avocat a vorbit despre cele întâmplate şi a menţionat că oamenii din zonă se temeau de mai multă vreme că se va petrece un astfel de dezastru. "În ultimele trei luni am depus plângeri la Carabinieri (poliţia naţională) şi la pompieri. Totul a rămas neschimbat. Am semnalat crăpăturile apărute în trotuar care au devenit tot mai adânci din cauza circulaţiei vehiculelor grele. Este un dezastru pe care îl aşteptam să se întâmple" a spus avocatul Giancarlo De Capraris.

Primarul oraşului a declarat că cei care se fac vinovaţi vor fi traşi la răspundere şi vor fi sancţionaţi pentru neglijenţa de care au dat dovadă.

loading...
Loading...