Un alt român condamnat la moarte peste hotare: Gabby Tennis

Ultima actualizare:

Gabby Tennis a pătruns în vila unui veteran cu handicap locomotor, Albert Vessella, de 91 de ani, din Hollywood SUA, şi l-a bătut cu bestialitate, până ce acesta a murit. În tot acest timp, complice i-a fost iubita sa, Sophia Adams, atunci în vârstă de 16 ani.

Cei doi l-au atacat pe bătrân şi l-au pus la pământ. Potrivit procurorului Brian Cavanagh, pe faţa desfigurată a bătrânului pe care Tennis l-a ucis în bătaie, după ce i-a sărit cu picioarele pe cap, au rămas imprimate urmele încălţărilor sport Tommy Hilfiger, pe care agresorul le purta în acel moment.

Gabby Tennis l-a jefuit pe Albert Vessella, pentru că avea nevoie de bani ca să plătească pentru mâna viitoarei sale soţii, potrivit unui obicei ţigănesc.

Tennis a fost judecat, iar în cadrul procesului său, care a început în 2005, acesta a ales să se reprezinte singur. Tot atunci, românul şi-a recunoscut crima şi a fost condamnat la moarte. Şi prietena lui, Sophia Adams, a primit o sentinţă de zece ani, pentru complicitate.

Românul a fost iertat însă de judecatori. Un juriu i-a comutat în schimb pedeapsa în închisoare pe viaţă, după ce condamnatul a acceptat să renunţe la toate drepturile viitoare de apel.

Citeşte şi:

Povestea românului condamnat la moarte pentru trafic de droguri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net