Umilită de iubit, s-a aruncat în gol! Gestul disperat al unei românce care lucra în Italia

carabinieri_gatta.jpg

Carabinierii l-au arestat pe bărbat
Foto: arhivă personală

Carabinierii italieni au arestat un român în vârstă de 37 de ani, care şi-a determinat iubita să facă un gest extrem. Bărbatul a fost acuzat de violenţă. El îşi ameninţa partenera cu moartea. Ca să scape, femeia, o româncă de 34 de ani, s-a aruncat în gol.

În seara zilei de 17 octombrie, bărbatul s-a dus la locul de muncă al partenerei sale. Tânăra era îngrijitoare în casa unor bătrâni din Fragagnano. Individul i-a ordonat femeii să iasă din casă și a ameninţat-o cu moartea. Potrivit antena3.ro, femeia disperată și înspăimântată de reacțiile violente ale partenerului său,  s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al apartamentului în care lucra. Din fericire, ea a reuşit să se ridice de la pământ şi s-a refugiat într-un supermarket din apropiere, unde a cerut ajutor.

La fața locului au sosit ambulanța și carabinierii, iar femeia a fost transportată la spitalul din Manduria, cu răni și contuzii care nu-i pun viața în pericol. Bărbatul, care nu era la prima abatere de acest gen, a fost arestat fiind pus la dispoziția autorităților judiciare.

loading...
Loading...

Citește și

  • Tânăra de 23 de ani care a murit după ce a căzut de la balconul Catedralei Sf. Paul din Londra este originară din Iaşi. Mama sa este o fostă jurnalistă din Capitala Moldovei, plecată în Londra acum mai mulţi ani.

  • La 23 de ani, trăia la Londra, era la a doua facultate, era frumoasă ”de pica”, avea o firmă prosperă și o familie frumoasă. Cu toate acestea, ieșeanca Lidia Drăgescu a ales să se sinucidă, aruncându-se de balconul unei catedrale din capitala Marii Britanii. Psihologul Alexandru Pleșea a explicat pentru Click, ce resort a împins un tânăr cu o viață aproape perfectă să își pună capăt zilelor. Avea vise, își făcea speranțe, îl iubea pe Dumnezeu