Trump zice că nu are nevoie de salariul de președinte. Planurile lui după investirea în funcție

donald.jpg

donald trump
Trump a declarat că nu are nevoie de salariul de președinte
Foto: Getty

Donald Trump continuă să uimească și după ce a câștigat alegerile prezidențiale. Miliardarul a declarat că va renunța la salariul de președinte de 400.000 de dolari din momentul în care va fi investit oficial în funcție.

Președintele ales al Statelor Unite a dat un interviu televizat de 60 de minute în care a vorbit din nou despre planurile sale de viitor după ce va fi investit în funcția de lider din ianuarie 2017. El a ținut să precizeze că nu va percepe decât un dolar ca salariu, renunțând la suma de 400.000 de dolari lunară oferită șefului de stat. Potrivit legii, președintele nu poate renunța complet la salariu, dar Trump a declarat că va percepe suma minimă, informează The Mirror.

În interviu, au mai fost aduse în discuție și alte probleme pe care le-a semnalat în timpul campaniei electorale. Donald Trump a declarat că nu renunță la construirea zidului la granița de sud cu Mexicul, doar că nu va fi un perete așa cum s-ar aștepta toată lumea, ci „niște garduri” în anumite regiuni. El consideră că este nevoie de ele în anumite zone de la graniță.

Vor fi deportați două milioane de imigranți ilegali

De asemenea, a mai precizat că va deporta „imediat” în jur de trei milioane de imigranți ilegali care au probleme cu legea, fiind acuzați de diverse infracțiuni. El n-a dezvăluit totuși mai multe detalii despre soarta celor nouă sau zece milioane de imigranți care stau pe teritoriul american fără vreun document aferent.

„După ce granița este securizată și după ce totul se normalizează, vom discuta despre oamenii care sunt teribili. Dar înainte de a face asta, trebuie să ne securizăm granița.”

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • donald trump

    Donald Trump a acordat primul interviu televizat în calitate de președinte ales al SUA. Miliardarul a făcut și o primă declarație tranșantă: în prima zi în care va ajunge la Casa Albă va demara demersurile pentru a-i deporta în țările de origine pe toți imigranții ilegali care sunt stabiliți pe teritoriul Statelor Unite.

  • Noul președinte al SUA are o familie numeroasă, dacă e să ne gândim și la primele două neveste, dar cel mai probabil doar trei membri vor locui la Casa Albă din ianuarie 2017.

  • donald trump

    Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite. Un afacerist îndrăzneț, abil, unul dintre cei mai bogați oameni din America și mai nou, un politician cu un stil diferit, mai degrabă scandalagiu, decât calculat în afirmații.

  • Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale ale SUA, deși era cotat cu a doua șansă. Fără experiență în politică, omul de afaceri a devenit cel de-al 45-lea președinte al SUA candidând din partea Republicanilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1