Trump va mobiliza 100.000 de soldați pentru a-i expulza pe imigranții ilegali

trump.jpg

trump
Administrația Trump intensifică operațiunile de expulzare a imigranților ilegali
Foto: Getty

Donald Trump tratează în continuare problema imigranților ilegali cu maximă seriozitate, iar prin asta se înțelege o intensificare a acțiunii de evacuare a acestora. Președintele SUA dorește mobilizarea a 100.000 de agenți ai Gărzii Naționale pentru această operațiune.

Aceasta nu este încă o informație confirmată de guvern, ci este o notă de proiect obținută de Associated Press, precizează The Independent. În document se vorbește despre o militarizare fără precedent o operațiunilor de expulzare a imigranților ilegali de pe teritoriul american.

Donald Trump a lansat această campanie concentrându-se în special pe imigranții mexicani, făcându-i responabili pentru amjoritatea actelor criminale din vestul țării. Nu trebuie să uităm că în timpul campaniei electorale, Trump i-a numit pe mexicani violatori și traficanți de droguri și a luat în cele din urmă decizia de a construi un zid la granița cu Mexicul.

loading...
Loading...

Citește și

  • donald trump

    Donald Trump pare să-și respecte promisiunile. Președintele Statelor Unite a semnat miercuri, 25 ianuarie, încă două acte executive prin care aprobă construirea zidului la granița cu Mexicul și ia măsuri împotriva orașelor care adăpostesc imigranți ilegali.

  • trump granita sua mexic

    Planul de a construi un zid la granița dintre Statele Unite și Mexic este până în acest moment cea mai îndrăzneață și controversată decizie a noului președinte american. Este însă o mică problemă...există deja o rețea de obstacole și garduri ce se întind pe o distanță de peste 3.000 km de-a lungul frontierrei.