Tren deraiat în Statele Unite. Doi morţi şi cel puțin 30 de răniți

518880890.jpg

tren deraiat statele unite
Un tren a deraiat în Statele Unite, în apropiere de Philadelphia
Foto Getty

În Statele Unite două perosane au murit și cel puțin 30 de oameni au fost răniți după ce un tren a deraiat în apropiere de orașul Philadelphia. Compania Amtrak, căreia îi aparține trenul, a anunțat doar accidentul feroviar, fără a da detalii despre victime.

Potrivit ABCNews.go.com, trenul Amtrak se deplasa de la New York la Savannah, din statul american Georgia, dar câteva vagoane au deraiat în momentul în care a lovit un excavator. Accidentul s-a produs în localitatea Chester, în apropiere de Philadelphia.

518877842.jpg

tren deraiat statele unite
TRenul a lovit un excavator
Foto Getty

Conform afirmațiilor pompierilor, cele două persoane care au decedat nu erau pasageri în trenul deraiat. Alte 35 de persoane au fost rănite, dar sunt acum spitalizate și se află în afara oricărui pericol. Trenul transporta 341 de pasageri și șapte angajați ai companiei de transport.

Loading...
 
 

Citește și

  • tren deraiat la cluj

    Un incident feroviar a avut loc la Cluj, în noaptea de vineri spre sâmbătă (5-6 februarie). Zece vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu sare, au deraiat, în stația Lețca in județul Sălaj.

  • Un vagon al unui tren de marfă a deraiat, vineri, în apropierea Gării Mintia, judeţul Hunedoara, avariind un stâlp care susține linia de înaltă tensiune. Potrivit corespondentului Mediafax, în urma incidentului, un tren de călători a fost blocat în staţie

  • tren deraiat brasov

    La intrare în Gara Braşov a avut loc un accident feroviar, miercuri (5 august). Un tren de persoane, dar care nu transporta călători, a deraiat în această după-amiază. Garnitura a îndoit şinele de cale ferată.

  • tren deraiat philadelphia

    Tragedie în Statele Unite ale Americii: Cel puţin cinci persoane au murit şi alte 50 au fost rănite după ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta 243 de oameni, a deraiat şi s-a răsturnat în Philadelphia, în noaptea de marţi spre miercuri.