Top 10 filme celebre interzise

Ultima actualizare:

    Conținutul unor filme a fost considerat nepotrivit de către unele țări
Conținutul unor filme a fost considerat nepotrivit de către unele țări

Industria cinematografică este una foarte diversificată. Producătorii de filme au idei care mai de care mai trăsnite sau chiar extraordinar de obscene, pe care vor să le transpună în imagini pentru orice preț. Multe dintre ele ajung să fie interzise în diverse țări din cauza conținutului indecent sau greu de privit.

Acesta este și cazul filmelor de mai jos, pe care unele state le-au considerat nepotrivite din anumite puncte de vedere. Deși sunt printre cele mai populare pelicule, oficialii țărilor respective pur și simplu nu au fost de acord ca cetățenii lor să aibă acces la ele.

1. Rambo (2008)

„Rambo” este unul dintre cele mai puplare producții cinematografice din lume. Filmul spune povestea unui erou american, care a luptat în Vietnam. Cu toate acestea, filmul a fost interzis într-o țară din Asia. Oficialii din Burma au considerat că acesta ar putea un impact negativ major asupra populației.

2. The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Este unul dintre cele mai populare filme horror din acele timpuri, care a reușit, cu adevărat, să sperie audiența. Propabil acesta este și motivul pentru care a fost interzis în Marea Britanie, Germania de Vest, Norvegia și Islanda. Cele patru țări au considerat că violența atinge niveluri extreme în „The Texas Chainsaw Massacre”.

3. Ben Hur

Este un film istoric, poate unul dintre cele mai cunoscute din cinematografia mondială, însă nici acesta nu a reușit să respecte standardele anumitor țări. China a decis interzicerea lui pe motiv că ar fi o „propagandă asupra superstițiilor care încurajează creștinismul”, cu toate că europenii nu l-au considerat un film prea religios.

Vezi restul listei și trailerele filmelor pe Historia.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net