"Ţinutele de stewardesă ale lui Kate Middleton trebuie să dispară"

kate_sprancene.jpg

Kate Middleton a fost dur atacată pentru stilul ei
Foto: Getty

Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

Cea mai recentă apariţie publică a lui Kate, prima oficială din 2016, a stârnit un val de critici dintr-un motiv aparent stupid: sprâncenele prea groase şi prea creionate care par că o îmbătrânesc pe Kate. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Conform lui Sarah Vine, de la Daily Mail, nu doar ele sunt problema lui Kate, ci totul. 

"Sincer, e o greşeală uşor de făcut, mai ales dacă te grăbeşti. Deşi restul era perfect (coafura, unghiile tocmai făcute), aşa că Ducesa nu s-a grăbit când s-a aranjat. Atunci ce e neînregulă? Simplu: are doi copii. Şi deşi nu se vede la corp, acest lucru se observă cu uşurinţă pe faţă. Asta nu e o critică, din contră e o medalie de onoare. E dovada că e o mamă care se ocupă personal de copiii ei, spre deosebire de altele care au o armată de bone", scris Sarah Vine, în articolul ei

Ea mai spune că ducesa arată ca o femeie care nu a dormit bine noaptea, care nu stă ore întregi la salon, ci stă după copiii ei. "Problema nu e că nu face destul, ci că face prea multe. Şi nu ar trebui". 

Sarah Vine critică faptul că soţia lui William are aceeaşi imagine de ani buni de zile, de pe vremea când era încă iubita prinţului: prea mult creion negru, pe puţin ruj. Kate ar trebui să renunţe la acest stil şi să îl schimbe complet. 

"Un ochi obosit arată mai rău cu mult machiaj. Ar trebui să fie totul mai curat. Ar trebui să apeleze la ajutor profesional pentru sprâncene. La fel şi părul: e frumos, dar e lung şi fără formă sau stil. Cât despre garderobă, ţinutele de stewardesă ar trebui să dispară. Ceea ce face acum e un efort prea mare, iar rezultatele nu se văd. E prea ocupată să fie mamă, prinţesă şi soţie pentru a îşi pierde timpul cu machiaj", concluzionează Sarah Vine. 

loading...
Loading...

Citește și

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • kate middleton prim eveniment oficial

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă duminică la cea de-a 75-a aniversare a Corpului de Antrenament Aerian Britanic, bifând astfel un prim eveniment oficial de anul acesta.

 • kate middleton printul william

  Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

 • pippa middleton iubit kate

  Pippa Middleton (32 de ani) a găsit din nou dragostea cu milionarul James Matthews (40 de ani). Sora lui Kate Middleton (34 de ani) a mai avut o relație scurtă cu el, în anul 2012, dar a durat doar câteva săptămâni.Cei doi provin din familii faimoase în Marea Britanie. Fratele milionarului este un star de telveviziune, cunoscut mai ales pentur show-ul „Made in Chelsea”.