Ţi-e frică de Apocalipsă? Acum poţi să-ţi «tragi» un buncăr de superlux!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fricoşii pot respira uşuraţi! Compania americană The Vivos Group oferă buncăre de cinci stele persoanelor care se tem de sfârşitul lumii. Doritorii trebuie să achite pentru un astfel de adăpost peste 1 milion de dolari.

Compania americană The Vivos Group construieşte adăposturi subterane care pot rezista în caz de orice calamitate. Oamenii bogaţi sunt principalii potenţiali clienţi pentru buncărele care oferă condiţii de cinci stele. Luxul nu este niciodată ieftin, tocmai de aceea cei care se gândesc să îşi cumpereun astfel de adăpost trebuie să plătească în avans suma de 35.000 de dolari (141.000 de lei)  pentru fiecare adult şi 25.000 de dolari (101.000 de lei) pentru un copil. La final, un proprietar de buncăr trebuie să achite 1,1 milioane de dolari (circa 4,5 milioane de lei).

Adăposturile sunt apartamente subterane cu o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi, cu dormitoare, băi, living, piscină, cinematograf, sală de forţă şi pivniţă. În complexul de buncăre se mai află o capelă, o şcoală şi un laborator în care este stocat ADN-ul fiecărui locatar. În cazul unui cataclism, proprietarii vor sosi pe cont propriu pe aeroportul din apropiere, iar de acolo vor fi preluaţi de elicopterele companiei şi duşi, în siguranţă, în apartamentele subpământene proprii. 

Compania americană fondată de antreprenorul Robert Vicino a construitdeja primele adăposturi complete pentru supravieţuire într-un complex subteran situat sub o pădure uriaşă din SUA. Din cauza isteriei din ultima vreme cu privire la apropierea sfârşitului lumii, clienţii se înghesuie să îşi rezerve propriile buncăre. Compania de-abia face faţă comenzilor.  Cel de-al doilea complex subteran care va fi finalizat în curând, este destinat europenilor şi se află în Germania. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5