Ți-ai vinde fața cu 130.000 $ unui robot?

Ultima actualizare:

    Cei care îşi vând chipul vor renunţa complet la expunerea feţei lor în mediile virtuale sau pe posturile TV
Cei care îşi vând chipul vor renunţa complet la expunerea feţei lor în mediile virtuale sau pe posturile TV

Ofertă incredibilă! Compania Geomiq, cu sediul în Londra, a lansat un anunţ neobişnuit în presa internaţională. Oferă 130.000 $ pentru persoanele dispuse să renunţe complet la drepturile de imagine ale propriului chip. Feţele cumpărate vor fi montate pe roboţii umanoizi produşi în viitorul apropiat în China.

”Sunteţi în criză de bani şi vreţi să scăpaţi de griji? Puteţi face rapid rost de bani dacă vă vindeţi faţa unei companii producătoare de roboţi din China”, aşa sună anunţul făcut pe portalul de high-tech al companiei Geomiq. Specialiştii în cibernetică originari din China sunt foarte aproape de a lansa pe piaţă mai multe prototipuri de roboţi dotaţi cu Inteligenţă Artificială. Aceştia vor fi ”angajaţi” în azilurile pentru bătrâni având un rol bine definit în a-i ajuta pe aceştia să socializeze şi să treacă peste problemele de memorie specifice demenţei sau bolii Alzheimer. Compania sus-menţionată reprezintă un grup de investiţii intitulat generic Venture Capitalists, cu sediul în Shanghai, care reuneşte mai mulţi dezvoltatori chinezi din industria de robotică şi cibernetică.

”Ştim că venim pe piaţă cu o cerere neobişnuită şi de aceea vrem să le explicăm încă de la început celor care se oferă să ne trimită fotografiile lor că vor trebui să semneze documente prin care renunţă complet la drepturile de imagine ale chipului lor”, se arată în anunţul companiei. Asta înseamnă că în schimbul sumei de 130.000 de dolari, respectiva persoană va renunţa la contul de pe reţelele sociale, la postarea de fotografii cu propriul chip, la expunerea propriei imagini în medii publice (n.r. TV sau online). Conform tabloidului britanic Daily Star, în anunţul neobişnuit se menţionează faptul că Geomiq va face o selecţie a celor care îşi vând chipul în funcţie de expresivitatea facială şi de nevoile investitorilor chinezi. Odată semnate actele, chipul cumpărat va fi reprodus prin tehnologia 3D şi montat pe unul dintre roboţii produşi în China şi va avea inclusă mimică facială.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net