Terorista s-a aruncat în aer în baia în care poza

Ultima actualizare:

    Hasna Ait Boulahcen, de 26 de ani, a detonat vesta explozivă după 6 ore de luptă cu poliţia în cartierul Saint-Denis
Hasna Ait Boulahcen, de 26 de ani, a detonat vesta explozivă după 6 ore de luptă cu poliţia în cartierul Saint-Denis

Prima femeie din Europa care s-a aruncat în aer într-un atentat sinucigaş nu a citit niciodată Coranul, obişnuia să tragă la măsea, se droga şi a avut mai mulţi iubiţi de-a lungul vieţii. Ultimele cuvinte ale ei înainte se se facă pulbere au fost: „Nu e iubitul meu!”

Hasna Ait Boulahcen a fost verişoara “creierului” operaţiunii de vineri, 13 noiembrie, din Paris, în urma căreia au murit peste 130 de oameni şi au fost răniţi peste 350. Prietenii din copilărie şi apropiaţii spuneau că era o rebelă care bea alcool cot la cot cu bărbaţii, se droga cu marijuana şi obişnuia să îşi facă poze în timp ce făcea baie în cada plină cu spumă. În mod ironic, taman în baie şi-a găsit sfârşitul miercuri (18 noiembrie), după ce s-a luptat şase ore cu poliţia. Ea a început să îşi mascheze chipul abia în luna octombrie, după ce şi-a vopsit părul blond. Ea şi-a găsit sfârşitul miercuri (18 noiembrie), la ora 9.25, după ce a detonat vesta explozivă. Cu toate acestea, există informații cum că nu ea este persoana care a detonat vesta și că ar fi țipat „Ajutați-mă, ajutați-mă, am luat foc!”.

Abdelhamid Abaaoud a fost împuşcat în cap de un trăgător de elită şi apoi pulverizat în mai multe bucăţi. În urma exploziei, podeaua de la etajul trei a cedat. Vineri (20 noiembrie), poliţiştii au găsit un al treilea cadavru între dărâmături. Tot vineri (20 noiembrie), poliţia belgiană a anunţat că fugarul Salah Abdeslam, care a participat la atentatele din Paris, a fost văzut în Anderlecht.

Război în cartierul Saint-Denis

Miercuri (18 noiembrie), la ora 4.00, 150 de agenţi din cadrul trupelor speciale ajung în cartierul parizian Saint-Denis. La 4.25 începe lupta, se trag 5.000 de focuri şi se aud 10 explozii. Abia la ora 7.30, vecinii din casa unde se dădeau lupte sunt evacuaţi. După ora 9.00, verişoara lui Abaoud se aruncă în aer, iar acesta e împuşcat în cap. La ora 11.00 poliţia anunţă arestarea a opt persoane suspecte că ar avea legătură cu atentatele de la 13 noiembrie. În asediu, e ucis Diesel, un câine poliţist de 7 ani.

Măcel la hotel în Mali!

Cei care au recitat din Coran au scăpat
Cei care au recitat din Coran au scăpat

Şoc şi groază la hotelul de lux Radisson din Bamako, Mali! Doi terorişti islamişti îi iau ostatici pe toţi cei 170 de oameni care se aflau în interior. Ulterior, forţele de ordine anunţă că e vorba de 10 terorişti, doi paznici sunt răniţi şi cel puţin cinci persoane sunt ucise. 80 de oameni sunt eliberaţi după ce recită din Coran, la cererea atacatorilor. O intervenţie în forţă a trupelor speciale duce la eliberarea altor turişti, printre care un echipaj al Turkish Airlines. Până la închiderea ediţiei, bilanţul victimelor era de peste 27 de morţi şi 30 de răniţi.

simeon stalpnicul png

O săptămână de teroare în Europa!

  • 13 noiembrie. Paris. Trei echipe de jihadişti lovesc aproape simultan la Stade de France, în mai multe localuri din centru şi la sala de concerte Bataclan. Bilanţul e îngrozitor: peste 130 de morţi şi 350 de răniţi.
  • 14 noiembrie. Statul Islamic revendică atentatele şi îi preaslăveşte pe cei opt atacatori care au început “războiul împotriva cruciaţilor francezi”. Fugarul Salah Abdeslam e oprit la graniţa cu Belgia şi dat în urmărire.
  • 15 noiembrie. Unul dintre teroriştii care s-au aruncat în aer la Stade de France avea asupra lui un paşaport sirian şi ajunsese în Europa ca imigrant, intrând prin Grecia la 3 octombrie. 12.000 de agenţi patrulează în Paris.
  • 16 noiembrie. Încep bombardamentele ruso-franceze din Raqqa, Siria, zonă ocupată de jihadiştii din cadrul Statului Islamic. 
  • 17 noiembrie. Doi suspecţi sunt arestaţi în Belgia. Poliţia franceză descoperă un cuib terorist în suburbia Parisului, Bobigny, şi face arestări.
  • 18 noiembrie. Are loc razia din cartierul Saint-Denis. Este ucis creierul operaţiunii de la 13 noiembrie, Abdel Hamid Abaaoud, împreună cu verişoara lui, Hasna Ait Boulahcen. În atac e răpus şi Diesel, un câine poliţist de 7 ani.
  • 19 noiembrie. Poliţia anunţă că a găsit încă un cadavru între dărâmăturile de la Saint-Denis. Este vorba de un alt suspect de terorism, dar nu i se cunoaşte identitatea.
  • 20 noiembrie. Fugarul Salah Abdeslam încearcă să revină în cartierul din Bruxelles, Molenbeek. Poliţia belgiană dă alerta după ce este văzut în Anderlecht.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net