Tânără de 18 ani, încătuşată şi violată în mașina de poliție de doi detectivi

Ultima actualizare:

    Fata de 18 ani spune că după ce a fost încătuşată, cei doi detectivi au violat-oFoto: Facebook
Fata de 18 ani spune că după ce a fost încătuşată, cei doi detectivi au violat-oFoto: Facebook

Pată neagră pe imaginea poliţiei din New York. Doi detectivi au fost arestaţi după ce o tânără de 18 ani a depus plângere pentru viol. Fata spune că cei doi angajaţi ai departamentului de poliţie din New York au încătuşat-o şi au abuzat-o chiar pe bancheta din spate a maşinii de poliţie.

Eddie Martins (37 de ani) și Richard Hall (32 de ani) sunt detectivi în cadrul unității Brooklyn South Narcotics, scrie Daily Mail. Ei sunt anchetați pentru 50 de capete de acuzare, inclusiv viol și răpire.

Cei doi au pledat nevinovat în faţa magistraţilor şi au fost eliberaţi pe cauţiune. Potrivit procurorilor incidentul a avut loc în 15 septembrie, când Martins și Hall au oprit o mașină care era condusă de o tânără de 18 ani și în care se mai aflau încă doi pasageri, bărbați.

Detectivii au obligat-o pe Anna Chambers să se dezbrace și să-și scoată sutienul pentru a se asigura că nu ascunde arme sau droguri. Fata de 18 ani avea la ea marijuana şi două pastile de Clonazepam. Ei au arestat-o sub acuzația de deținere de droguri și au dus-o la maşina de poliţie.

După ce au încătuşat-o, bărbaţii au dus-o într-un loc ferit şi au violat-o pe rând. Apoi, cei doi au dus-o pe tânăra în apropierea locului din care au luat-o și au ameninţat-o ca să nu povestească nimănui ce s-a întâmplat.

Fata a mers la spital, unde medicii au constat că a fost violată, apoi a depus plângere la poliţie. Cei doi detective au fost daţi afară, iar acum riscă ani grei de închisoare.

Eddie Martins și Richard Hall au recunoscut că au făcut sex cu fata şi că aceasta şi-a dat consimţământul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net