Tânăr care s-a filmat lingând produsele dintr-un magazin din SUA, acuzat de terorism: "Cui îi e frică de coronavirus?"

cody_pfister.jpg

Cody Pfister
Cody Pfister a devenit celebru pe internet
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Un bărbat din orașul Warrenton, Virginia, SUA, a fost arestat sub acuzația de amenințare teroristă, după ce s-a filmat în timp ce linge mai multe produse aflate pe raft, într-un supermarket, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cody Pfister (26 de ani) s-a filmat în timp ce lingea produsele dintr-un magazin alimentar.  "Cui îi e frică de coronavirus?", a fost mesajul postat de acesta, alături de materialul video cu pricina.

Videoclipul s-a viralizat rapid pe toate rețelele de socializare, poliția din Warrenton fiind contactată inclusiv de persoane din Olanda, Irlanda și Regatul Unit, care au raportat conținutul video.

Tânărul a fost arestat

"Luăm aceste plângeri foarte în serios și dorim să le mulțumim tuturor celor care au raportat videoclipul, pentru ca problema să poată fi rezolvată", a anunțat poliţia locală, într-un comunicat postat pe Facebook, conform observator.tv. Între timp, tânărul a fost arestat, fiind acuzat de amenințare teroristă.

Organizația Mondială a Sănătății a informat că SUA ar putea deveni noul epicentru al coronavirusului în urma unei „accelerații foarte mari” în numărul cazurilor care se ridică la aproximativ 40% din infecțiile globale.

Loading...

Citește și

  • Familii nevoiașe din India, așteptând mâncare cu măștile pe față

    La șase luni de la înregistrarea primelor cazuri în Wuhan, China, virusul SARS-CoV-2 continuă să fie o amenințare în SUA, în Europa, dar și în America de Sud. Brazilia, unde pandemia este în plină expansiune, este acum, cu aproape 30.000 de morți, a patra țară din punct de vedere al deceselor.

  • Bărbat fotografiat la o stație de metrou din Wuhan

    China anunţat marţi (31 martie) 48 de noi cazuri de coronavirus, toate fiind "importate" de cetățeni chinezi care au venit din străinătate. Bilanţul pandemiei de Covid-19 pe teritoriul chinez a crescut de-acum la 3.305 de decese şi 81.518 de contaminări, asta în condițiile în care pe continentul european cifrele arată mult mai îngrijorător. Doar în Italia au murit până acum peste 11.500 de persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1