Surpriză de proporții la Jocurile Olimpice! Sosia lui Kim Jong-Un a agitat spiritele

untitled.png

Foto
Sosia lui Kim Jong-Un a fost dată afară din sală
Foto: Twitter

Mai multe majorete nord-coreene, care fac parte din delegația trimisă de Phenian la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud, au fost luate prin surprindere de sosia liderului Kim Jong-un. Reacțiile au fost împărțite,iar sosia liderului nord-coreean a fost luată pe sus și îndepărtată de lângă armata de frumuseți a lui Kim Jong-Un.

Acesta a apărut în fața lor în timpul unui joc de hochei care a avut loc miercuri. Unele dintre majorete au început să râdă când l-au văzut pe individ lângă ele. Altele, în schimb, s-au arătat deranjate de gest, păstrând o expresie solemnă și ignorându-l cu desăvârșire. Sosialui Kim Jong-Un a pătrun în tribună, unde a zâmbit tutror celor prezenți, i-a salutat și a dansat cu multă veselie. Totul s-a petrecut în timpul meciului echipei comune de hochei a celor două Corei, disputat împotriva Japoniei. Sosia a fost îndepărtată foarte repede de lângă majorete de către oamenii dsemnați cu asigurarea securității, dar nu a încetat să facă tot felul de glume, uitând că orice act de imitare a liderului de la Phenian este considerat unul de blasfemie.

screen-shot-2018-02-14-at-10.15.51.jpg

Foto
Bărbatul seamănă izbitor cu Kim Jong-Un
Foto: Captură video

 „Joacă bine. Tocmai am înscris un punct. Ca președinte, este tot ce mi-am dorit. Chiar eu le-am instruit, bineînțeles că sunt cele mai bune majorete din lume”, a afirmat acesta, la scurt timp după ce oficiali ai Centrului Național Antitero l-au îndepărtat de majorete. Bărbatul, pe nume Howard a mai fost implicat în astfel de evenimente nepăcute din pricina chipului său. „Tot ce am făcut a fost să apar cu steagul și cu fața. Dacă nu vă place fața mea, n-am ce face. Așa m-am născut. Fața mea e prea politică. M-am născut cu ea și trebuie să trăiesc cu ea”, a spus sosia liderului nord-coreean, potrivit Independent.co.uk.

loading...
Loading...

Citește și

  • FOTO

    Liderul nord-coreean Kim Jong-Un l-a invitat la Phenian pe preşedintele sud-coreean Moon Jae-In "în cel mai scurt timp posibil", pentru un summit inter-coreean, potrivit administraţiei prezidenţiale de la Seul, informează Mediafax.

  • text

    Liderul nord coreean Kim Jong-Un este cunoscut pentru acțiunile sale violente controversate și pentru dorința sa exagerată de a evidenția forța militară impresionantă a Coreei de Nord. Deși acțiunile din sfera publică sunt cunoscute de toți, nu se poate spune același lucru și despre viața personală a controversatului dictator. El este căsătorit de ani buni, însă Prima Doamnă a Coreei de Nord își face foarte rar apariția în public.