A pozat topless după ce a scăpat de cancer la sân

dana_donofree.jpg

dana donofree
Dana Donofree are o poveste de viață incredibilă
Foto: huffingtonpost.co.uk

Când avea doar 28 de ani, Dana Donofree a suferit o operație de dublă mastectomie, care a făcut-o să se simtă mai puțin feminină. Dulapul ei a devenit un muzeu al lenjeriei intime pe care ea nu mai putea să o poarte vreodată. Cicatricile de pe sâni au făcut-o să se simtă urâtă. Cu toate acestea, după cinci ani, Dana Donofree s-a hotărât să își schimbe radical viața și să le ajute pe femeile care au trecut prin aceeași experiență să se simtă din nou sexy.

A aflat că are cancer la sân chiar înainte de ziua ei de naștere și cu doar două luni înainte de a se căsători. În acel an, s-a plimbat dintr-un spital în altul și a simțit că își pierde speranța. Tratamentul pe care l-a urmat a constat într-o dublă mastectomie, o operație de reconstruire a sânilor și multe ședințe de chimioterapie. Această experiență a făcut-o pe Dana să se simtă mai puțin feminină: „Îmi era foarte greu să mă uit în oglindă, după ce am suferit operația de dublă mastectomie. Chiar dacă medicina modernă mi-a permis să îmi reconstruiesc sânii, nu mă simțeam deloc bine în pielea mea”.

Cu toate acestea, Dana Donofree este o supraviețuitoare și vrea să-și împărtășească povestea cu alte femei care trec printr-o experiență similară cu ei.

Își spune povestea prin tatuaje

o-mastectomy-tattoo-570.jpg

mastectomie dana donofree
Dana și-a acoperit cicatricile cu tatuaje
Foto: huffingtonpost.co.uk

 

Dana Donofree are acum 33 de ani și face tot posibilul să își împărtășească experiența cu alte femei care suferă de cancer. Ea și-a decorat trupul cu tatuaje superbe, care să-i amintească mereu că este o luptătoare și o supraviețuitoare. Pe sâni și-a tatuat flori de cireș pentru că acestea simbolizează frumusețea și fragilitatea vieții, potrivit The Huffington Post.

„Decizia de a-mi face tatuaje după mastectomie a fost una extrem de importantă pentru mine. Eu controlam cum urma să arăt după experiența cancerului. A fost și un mod de a sărbători faptul că am supraviețuit. Poate nu a fost cea mai tradițională cale de a mă exprima, dar m-a făcut să mă simt din nou completă și asta e tot ce contează pentru mine", a povestit Dana.

cancer-21.jpg

dana donofree topless cancer
Donofree se simte bine în pielea ei și nu se sfiește să le arate și altora acest lucru
Foto: metro.co.uk

 

„Acum mă uit în oglindă și știu că asta sunt eu cu adevărat. Așa am ales să mă exprim și am putut să fac ceva care m-a făcut să mă simt mult mai bine, indiferent de ce aveau să-mi spună alți oameni", a adăugat ea.

Pe lângă toate acestea, Dona s-a hotărât să devină designer. Așadar, a lansat o colecție de lenjerie intimă numită AnaOno Imtimates, special creată pentru femeile care s-au operat din cauza cancerului la sân. Piesele vestimentare sunt accesibile tuturor, iar Dana speră să le redea femeilor încrederea în sine și să le facă se simtă din nou sexy.

„Ne lovim de multe obstacole în timpul tratamentului pentru cancerul la sân. Lenjeria intimă nu ar trebui să fie unul dintre aceste obstacole”, a spus Dana Donofree.

Loading...
 
 

Citește și