Sunt gemeni, dar născuţi la doi ani distanţă. Părinţii lor au crezut că nu vor avea niciodată copii

Ultima actualizare:

    Karen şi James Marks,  alături de gemenii Cameron,  de 2 anişori, şi bebe Isabella,  de doar două luni
Karen şi James Marks, alături de gemenii Cameron, de 2 anişori, şi bebe Isabella, de doar două luni

Britanicii Karen şi James Marks cred că naşterea Isabellei este un adevărat miracol! Nu au crezut că vor avea copii vreodată, au apelat la fertilizarea in vitro şi acum au două odrasle perfect sănătoase.

Tehnic şi practic micuţul Cameron (2 ani) şi sora lui Isabella (2 luni) au fost concepuţi în acelaşi timp, într-un laborator de fertilizare in vitro din Taunton, Somerset, Marea Britanie. Asta înseamnă că sunt gemeni, chiar dacă s-au născut la o distanţă de doi ani. Karen, în vârstă de 33 de ani, l-a adus pe lume pe Cameron la 1 septembrie 2018, după o sarcină care i-a dat multe bătăi de cap.

Cameron şi Isabella  au fost concepuţi în  acelaşi timp, în laborator
Cameron şi Isabella au fost concepuţi în acelaşi timp, în laborator

Ea şi soţul ei, James Marks, 35 de ani, care este directorul unei companii de producţie, s-au decis să conserve cel de al doilea embrion fertilizat. La 15 septembrie 2020 a venit pe lume Isabella, ultimul membru al familiei Marks. ”Sunt în al nouălea cer. Iniţial nu am crezut că vom putea avea copii şi de aceea am apelat la fertilizarea in vitro. Acum suntem mai mult decât fericiţi pentru că avem un băiat şi o fată perfect sănătoşi. Sunt gemeni chiar dacă au luat startul în viaţă cu doi ani diferenţă între ei”, a declarat James, pentru The Mirror.

Karen îşi aminteşte şi acum chinurile şi disperarea prin care au trecut în anii în care încercau să aibă copii, dar nu reuşeau. ”Copiii sunt totul pentru noi. Ne-am chinuit incredibil de mult să îi aducem pe lume. Am vrut de la bun început doi copii şi după ce l-am avut pe Cameron am sperat să putem face un copil pe cale naturală. Nu am reuşit aşa că am decis să apelăm iar la procedura de fertilizare in vitro. Acum suntem extraordinar de fericiţi”, a povestit Karen.

Cei doi britanici s-au căsătorit în 2014 şi în 2015 Karen a aflat că are o afecţiune congenitală care îi afectează fertilitatea. În 2017 s-au decis să încerce fertilizarea in vitro şi de atunci viaţa lor s-a schimbat radical.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net