Suedeză, pipăită de imigranți. «Pot să fac sex cu tine? Îți dau bani»

apucat_de_fund.jpg

apucata de fund
Femeia susține că unul dintre bărbați a apucat-o de fund
foto: smosh.com

Scandalul abuzurilor sexuale din Koln, din noaptea trecerii dintre ani, s-a răspândit imediat în presa internațională. Subiectul a fost preluat din media germană și a ajuns chiar și la noi. De atunci, au apărut numeroase filmări cu situații asemănătoare.

O filmare cu discuția dintre o femeie și doi imigranți a devenit virală pe internet, potrivit dailymail.co.uk. În videoclip se vede cum aceasta, de origine suedeză, încearcă să se îndepărteze de doi bărbați, care o pipăie și încearcă să o convingă să întrețină relații sexuale cu ei.

Imaginile sunt revoltătoare

„Pot să fac sex cu tine?”, întreabă unul dintre bărbați. „El a încercat să îmi atingă fundul, crezi că asta e în regulă?”, a răspuns femeia, făcând referire la celălalt bărbat, care, susține ea, ar fi pipăit-o. „Cine?”, spune bărbatul cu care suedeza poartă dialogul. „El, tipul care tocmai a trecut pe lângă noi, prietenul tău! E în regulă să-mi atingă fundul, sau cum?”, răspunde femeia, însă bărbatul se preface că nu înțelege: „Nu înțeleg la ce te referi”. Apoi, când femeia îl întreabă ce vrea de la ea, bărbatul repetă: „Pot să fac sex cu tine?”, însă ea refuză categoric și îi spune să plece, pentru că îl filmează. „Calmează-te, îți dau bani”, îi spune el, însă femeia nu cedează.

Loading...

Citește și

 • imigranti romania ilegal politia de frontiera

  Noaptea trecută poliţiştii de frontieră au reţinut 60 de imigranţi care au intrat ilegal în România din Serbia. Din primele informaţii reiese că toate persoanele sunt de sex masculin şi au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Aceștia au fost prinși în zona localității Comloșu Mic, din județul Timiș.

 • gara koln

  Adevărul despre agresiunile sexuale din Köln din noaptea de Revelion este departe de a fi elucidat. După ce autoritățile au încercat să ascundă informații importante despre incidentele în care au fost implicați mai mulți imigranți sosiți în ultimele luni în Germania, ultimele rapoarte oficiale arată asemănări izbitoare între modul de operare al atacatorilor și un joc popular în țările arabe, ”taharrush gamea”, o combinație de violențe sexuale și tâlhării în grup.

 • atacator german

  Şase pakistanezi şi un sirian au fost atacaţi în Koln, Germania, duminică, 10 ianuarie. Tensiunile interrasiale continuă în oraşul german, pe fondul evenimentelor declanşate după ce un grup de aproximativ 1000 de persoane de origini arabe şi nord-africane au devastat centrul Koln-ului în seara de Revelion, agresând foarte multe femei. Nemţii au mărsăluit revoltaţi de această întâmplare în zilele care au precedat evenimentul, iar până la agresiuni fizice mai era doar un pas.

 • henriette reker

  Agresiunile din Koln petrecute în noaptea de Revelion au cutremurat opinia publică din Germania şi nu numai. La nivel mondial foarte multe personalităţi au condamnat atacurile barbare asupra femeilor ieşite în oraş pentru a sărbători trecerea dintre ani, însă cea mai controversată apreciere a fost cea făcută de primarul oraşului în care s-au petrecut agresiunile. Henriette Reker (59 de ani), avocat de profesie şi primul primar-femeie din istoria oraşului german le-a recomandat femeilor să îşi schimbe comportamentul.