Soțul o înșela pentru că era grasă! Incredibil cum s-a răzbunat pe el

main.jpg

femeie grasa inselata
Femeia se săturase de jignirile soțului, așa că a trecut la fapte
Foto: mirror.co.uk

Povestea de viață a unei femei demonstrează cât de important este să ai alături o persoană care te acceptă așa cum ești. Jen Mellor (35 de ani) avea peste 100 de kilograme atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, Andy, alături de care are un băiat de 11 ani. Bărbatul a început să se poarte foarte urât cu ea, să îi adreseze cuvinte jignitoare și să o înșele.

Jen Mellor s-a decis să se răzbune crunt pe el. S-a apucat de o dietă sănătoasă și l-a părăsit, după ce el i-a spus că este o „vacă umflată”. Femeia originară din Marea Britanie a avut mereu grijă de băiatul ei care suferă de autism și, de multe ori, nu aera atentă la ce mănâncă. Ea a povestit pentru publicația Mirror cum se purta fostul ei soț cu ea: „Andy mă făcea să îmi fie rușine cu mine din cauza greutății pe care o aveam. Mă jignea în continuu, iar eu mâncam de supărare”. Cu toate acestea, fostul ei soț susține că femeia minte și că, de fapt, mariajul s-a încheiat pentru că ea l-a înșelat.

Jen a slăbit enorm și și-a găsit dragostea

jen-mellor.jpg

femeia gras sot inselat
Jen Mellor, alături de noul ei iubit, Stuart Eggleshaw
Foto: mirror.co.uk

 

Jen arată extrem de bine acum și și-a refăcut viața. Are un nou iubit, Stuart Eggleshaw (44 de ani). Femeia a obținut și custodia copilului ei, Ben, și este extrem de fericită cu noul ei partener de viață: „Stuart mă face să mă simt de milioane! El a fost un mare ajutor pentru mine atunci când am ținut dietă”. Iubitului ei nu i-a păsat că era plinuță, dar a susținit-o atunci când s-a hotărât să slăbească, iar Jen l-a apreciat enorm pentru acest lucru. Acum, amândoi au grijă de băiatul autist al femeii, s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor.

 

Loading...

Citește și

 • jared mollenkopf

  La început avea 235 de kilograme. După ce a împlinit 40 de ani, a realizat că s-a săturat să fie obez și s-a hotârât să facă tot posibilul pentru a slăbi. În numai 15 luni, bărbatul a reușit să slăbească nu mai puțin de 130 de kilograme.

 • vanessa clark

  Psihoterapeuta Vanessa Clark, lidera unei secte creștine, își ajuta pacienții să regreseze în perioada copilăriei și îi obliga să sugă lapte de la sânul ei. Femeia în vârstă de 63 de ani a fost condamnată la patru ani de pușcărie pentru acest tip ”neobișnuit” de agresiune sexuală.

 • andrew huang chiloti cantat artist

  Artistul Andrew Huang (21 de ani) i-a uimit pe toți după ce a cântat cu ajutorul unei lenjerii intime. El a reușit să îi lase pe toți mască după ce a interpretat „Air on a G String”, compoziția lui Bach, cu ajutorul unei perechi de chiloți tanga și a unui microfon. Bărbatul a uimit o lume întreagă cu talentul lui neobișnuit. Andrew susține că lenjeria intimă este perfectă pentru astfel de interpretări muzicale.

 • goala biserica

  Momente de stupoare printre credincioșii de la o biserică unde și-a făcut apariția o tânără femeie complet goală.

 • bebelus dependent de heroina

  Un caz absolut șocant a ajuns în atenția presei internaționale. Este vorba despre un bebeluș care s-a născut cu o dependență de droguri, pentru că mama lui lua heroină în timpul sarcinii. Un videoclip cutremurător arată care sunt consecințele pe care le suferă copiii ai căror mame au fost dependente de droguri.

 • eleva profesor

  S-au văzut la ore şi s-au plăcut, aşa că au înfiripat o relaţie în afara şcolii. Un profesor de matematică şi o elevă de 14 ani s-au îndrăgostit, dar au comis o greşeală fatală atunci când au decis să-şi împărtăşească sentimentele: au pus fotografii şi filmuleţe pe Facebook.