Soţia prinţului Harry a «spart» 683.000 $ pe haine de când e gravidă

m124-g-foto4-50-90-meghan-markle-carolina-herrera-profimedia.jpg

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani)
Foto: Profimedia

Meghan Markle (37 de ani) este foarte elegantă şi nu se uită la bani când vine vorba de îmbrăcăminte.

Jurnaliştii de la ziarul “Daily Mirror” au calculat că a cheltuit 683.000  $ (circa 2.846.638 de lei) pe haine de firmă de când a anunţat că e însărcinată, în luna octombrie.

Soţia prinţului Harry (34 de ani) a preferat creaţii Dior, Givenchy, Oscar De La Renta, Hugo Boss şi Carolina Herrera, pantofi şi bijuterii confecţionate special pentru ea.

m224-g-foto4-50-90-meghan-markle-carolina-herrera-profimedia.jpg

Meghan Markle poartă creaţii scumpe făcute special pentru ea
Foto: Profimedia

De aceea au costat foarte mult. Meghan e criticată pentru faptul că cheltuieşte mulţi bani, spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton (37 de ani), soţia prinţului William (36 de ani), care e mult mai modestă.

Loading...

Citește și

  • meghan markle portret

    Meghan Markle a păstrat pentru ultima seară în Maroc cea mai spectaculoasă ținută din garderoba pregătită pentru această vizită oficială. O rochie albastră cu imprimeu floral, semnată Carolina Herrera, designerul preferat al Reginei Letizia, dar și al celor mai elegante prime doamne ale Americii.

  • Se pare că este adevărat! După ce s-a vehiculat în presa internațională că Meghan Markle și-ar fi planificat nașterea complet diferit față de Kate Middleton, în prezent aceste zvonuri prind din ce în ce mai mult contur. Experții pun acest lucru pe seama dorinței diferențierii celor două, Meghan Markle nedorind să repete pașii făcuți de Ducesa de Cambridge, pentru a nu fi considerată, probabil, o copie a acesteia.