Sora lui Kate Middleton a pus mâna pe un milionar arătos!

pippa_middleton.jpg

pippa middleton iubit katePippa Middleton este îndrăgostită luleaFoto: Getty
pippa middleton, ducesa kate middleton, sora lui kate middleton, pippa middleton iubit, james matthews
de Angie Voicu

Pippa Middleton (32 de ani) a găsit din nou dragostea cu milionarul James Matthews (40 de ani). Sora lui Kate Middleton (34 de ani) a mai avut o relație scurtă cu el, în anul 2012, dar a durat doar câteva săptămâni.Cei doi provin din familii faimoase în Marea Britanie. Fratele milionarului este un star de telveviziune, cunoscut mai ales pentur show-ul „Made in Chelsea”.

Chiar dacă ducesa de Cambridge este căsătorită cu un prinț, sora ei mai mică nu vrea să se lase mai prejos. Pippa Middleton a ieșit dintr-o relație de trei ani cu Nico Jackson, în octombrie 2015. Acum, sora lui Kate Middeton a pus mâna pe bărbat arătos  și foarte bogat, James Matthews. O sursă apropiată de Pippa Middleton susține că ea și Matthews au mai avut o relație scurtă în 2012. De câteva luni, cei doi au reaprins scânteia dintre ei.

Cuplul a petrecut o vacanță de vis pe insula St. Barts din Caraibe, vara trecută.

 

„James e foarte îndrăgostit de Pippa. Între ei este multă afecțiune”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

James Matthews este președintele firmei Eden Rock Capital Management, pe care a fondat-o în 2001. Părinții lui, David și Jane, sunt patronii Hotelului Eden Rock, din insula St. Barts. James Matthews a mai avut un frate, Michael, care a murit într-un accident tragic la vârsta de doar 22 de ani, în timp ce escalada Muntele Everest. Cadavrul lui nu a fost recuperat niciodată.

 Banii nu sunt o problemă pentru ei familia Matthews. James și Pippa se răsfață în cele mai luxoase vile și se duc la restaurante exclusiviste.  Milionarul se gândește deja să o convingă pe Pippa să se mute la reședința lui de 22 de milioane de euro, localizată în Chelsea, potrivit presei britanice.

Loading...

Citește și

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Scandal monstru din cauza unor imagini cu ducesa Kate Middleton

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • cele mai sexy imagini cu kate middleton

  Cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ducesa în fundul gol

  O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.

 • kate middleton james bond

  Kate Middleton, cu sânii liberi la premiera noului film James Bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).

 • kate middleton tinute 2015

  9 cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2015

  Ducesa de Cambridge este un etalon stil, care încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal. În acest an, Kate Middleton (33 de ani) și-a schimbat look-ul, a purtat numeroase rochii semnate de case de modă celebre și și-a reciclat ținutele. Soția prințului William (33 de ani) abordează o imagine discretă și simplă, dar bine pusă la punct în materie de tendințe.

 • Eleganță și stil la familia regală a Marii Britanii la slujba de Crăciun

  Familia Regală a Marii Britanii a impresionat, prin eleganță, în ziua de Crăciun.

 • Kate şi prinţul William

  A luat lecţii de striptease să-l ţină pe prinţ în patul ei

  Dezvăluiri incendiare! Deşi par un cuplu perfect, Kate Middleton a luat lecţii de striptease şi dans la bară ca să-l poată ţine lângă ea pe prinţul William. Numai astfel ea ar fi reuşit să-l cucerească.