Șoc și groază în Dallas: „Tot orașul e plin cu bombe!”

dallas.jpg

Cinci polițiști au fost uciși în Dallas în timpul unui marș de protest
Foto: Getty Images

Momente terifiante în Dallas după ce mai mulți lunetiști au deschis focul spre polițiștii aflați la o mișcare de protest organizată după ce doi cetățeni americani de culoare au fost uciși cu sânge rece de forțele de ordine.

11 polițiști au fost împușcați. 6 au fost răniți iar 5 și-au pierdut viața. Cel puțin 2 atacatori au fost implicați în acest masacru. Forțele de ordine au reținut 3 suspecți care, acum, sunt în custodia Poliției. Cel de-al patrulea suspect se află într-o parcare și i-a amenințat pe oamenii legii că intenționează să împuște și alți polițiști. În plus, a strigat că tot centrul orașului Dallas este înțesat cu bombe! Un pachet suspect a fost deja sigilat de o echipă de geniști.

Împușcăturile au avut loc începând cu ora locală 20:45 în timpul unui marș de protest la care au participat câteva sute de persoane pentru a-și manifesta disprețul și furia față de modul brutal în care polițiștii au acționat în Baton Rouge (Louisiana) și în St. Paul (Minnesota), aceștia omorând doi cetățeni de culoare.

Momentul în care un polițist este împușcat cu sânge rece

Poliția este în stare de alertă în orașul Dallas

Panica se instalează după primele împușcături iar oamenii fug care încotro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1