Şoc! Prinţesa a ajuns cerşetoare

24-peglob-6-89151251.jpg

Prinţesa, cersetoare, Ariane Lak, amnezie
A dormit în vecinătatea unui magazin din Milano, în perioada în care a cerşit
Citeste tot despre: 

Incredibil, dar adevărat! Bogătaşa Ariane Lak, din Marea Britanie, a fost descoperită printre cerşetorii din Milano, Italia, la şase luni după ce a dispărut fără urmă. Povestea ei e cutremurătoare.

Milionara Ariane Lak, de 51 de ani, din Marea Britanie, este o prinţesă iraniană, descendentă a dinastiei Qajar (n.r. care a domnit între anii 1789–1925). Ea a fost găsită recent dormind în vecinătatea unui magazin de lux din Piazza Cesare Beccaria, o zonă comercială aglomerată din Milano. Femeia a fost descoperită acolo de un detectiv care a lucrat ca poliţist în Albania, angajat de familie, după ce a dispărut fără urmă acum 6 luni din Londra. 

A fost anunţată poliţia, a fost solicitată o căutare internaţională, dar nimeni nu a dat de ea până recent. Detectivul a reuşit să afle că plecase spre Italia, în ianuarie, şi că a fost cazată la Hotelul Residence Di Coro din Milano, până în urmă cu şase luni. El s-a plimbat în tot oraşul cu poza milionarei în mână şi a mai aflat de la un frizer că a avut-o clientă. Acesta a ţinut să sublinieze că era murdară ca o boschetară. Detectivul a interogat apoi cerşetori, care i-au spus că femeia se află printre ei. Aşa a găsit-o în locul unde obişnuia să doarmă. 

24-peglob-5-8956661.jpg

Prinţesa, cersetoare, Ariane Lak, amnezie
Ariane Lak este o prinţesă de origine iraniană şi managerul unei companii de producţie de filme din Marea Britanie

Ariane nu-şi mai amintea nimic când a vorbit prima oară cu ea. După ce a fost îngrijită de medici a spus că zile în şir a căutat prin gunoaie şi a cerşit ca să mănânce. “Milanezii sunt buni. Au vrut să mă ajute, dar i-am refuzat. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat cu mine. Cred că am fost atacată, lovită, prădată. Am căzut şi m-am lovit la cap. Aşa mi-am pierdut memoria”, a spus milionara după ce şi-a revenit. 

Ariane Lak  este absolventă a Universităţii Cambridge, vorbeşte fluent 4 limbi şi este managerul unei companii de producţie de film. Are o avere de mai multe milioane de dolari. Medicii spun că femeia a suferit o amnezie temporară tranzitorie, care se manifestă printr-o pierdere a memoriei pe o perioadă scurtă de timp. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1