Singura persoană care nu a plâns moartea lui Hugh Hefner

hefner.jpg

Hugh Hefner
Fondatorul revistei „Playboy”, Hugh Hefner, a murit azi-noapte, la vârsta de 91 de ani
foto: getty images

Fondatorul revistei „Playboy”, Hugh Hefner, a murit azi-noapte, la vârsta de 91 de ani, cauza fiind una naturală. Corpul neînsuflețit a fost găsit la reședința faimoasă din Beverly Hills a acestuia.

Miercuri noapte, pe contul de Twitter al revistei „Playboy”, a fost anunțată trecerea în neființă a fondatorului revistei. Cei care l-au iubit au început să se strângă pe lângă reședința fondatorului pentru a-și lua rămas bun.

Hefner va fi înmormântat într-un cimitir din  Los Angeles, lângă Marilyn Monroe – primul star care a apărut pe coperta revistei „Playboy” în anul 1992, pentru suma de 75.000 de dolari. Întrucât știrea despre moartea lui Hefner s-a răspândit, celebritățile s-au aduna să-i aducă un ultim omagiu.

“RIP legendarului Hugh Hefner!  Sunt onorată că am făcut parte din echipa „Playboy”! Imi va fi dor! Te iubesc, Hef! Xoxo”, a scris Kim Kardashian pe contul ei de socializare.

trump.jpg

Donald Trump
Presedintele SUA a aparut pe coperta revistei Playboy
foto: playboy

O singură persoană nu a comentat cu privire la trecerea în neființă a lui Hefner. Este vorba despre Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, care și el la rândul lui a apărut pe coperta revistei Playboy, în anul 1990. Trump arăta mândru când a apărut pe coperta din luna martie a revistei, alături de Brandi Brandt, în biroul său din New York.

Asta a provocat rumoare în iunie 2016, când Jerry Falwell a postat o imagine cu el și soția lui alături de Trump pe copertă. În anul 2016, Donald Trump și-a anunțat candidatura la președinția SUA.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1