Și-a lăsat mașina pe malul lacului și s-a trezit cu ea înghețată bocnă

masina_lac_erie.jpg

masina inghetata lac erie
Acest automobil a fost cândva un Mitsubishi Lancer
Foto: captură Youtube

O imagine care ne arată fața cruntă a iernii a făcut înconjurul lumii, în ultimele zile. După o noapte de ninsoare și vânt puternic, rezindenții din Hamburg, New York, s-au trezit cu mașinile înghețate bocnă, duminică (19 ianuarie). Cea mai ghinionistă persoană a fost un bărbat care și-a parcat mașina pe malul lacului Erie. Valurile și rafalele de vânt i-au transformat automobilul într-o veritabilă sculptură de gheață.

Acesta este un exemplu foarte bun care îți demonstrează de ce nu trebuie să-ți lași mașina parcată lângă un lac, mai ales pe timpul iernii. Un autovehicul Mitsubishi Lancer parcat în New York, pe malul lacului Erie, în apropiere de Buffalo, a fost transformat într-o adevărată operă de artă. Rafalele de vânt și ninsoarea au transformat mașina într-o sculptură de gheață. Într-o notă amuzantă, proprietarul autovehiculului, Justin Yelen, în vârstă de 24 de ani, a declarat pentru ABC: „Sper să vină vara mai repede”.

The Washington Post a titrat: „Poza săptămânii: O mașină parcată lângă lacul Erie pare scoasă din animația «Frozen» („Regatul de gheață” n.r )”. Imaginile cu mașina transformată complet de gheață au ajuns virale pe toate rețelele de socializare.

Vezi aici cum arată mașina

Loading...
 
 

Citește și

  • Lac inghetat slovenia

  • A venit frigul şi multă lume se întreabă când ar trebui să înlocuim anvelopele de vară cu cele de iarnă. Deşi legea a apărut în anul 2011, încă există o confuzie cu privire la data la care sunt obligatorii cauciucurile pentru vreme rea. Click! îţi spune tot ce trebuie să ştii pentru a evita amenzile, care pot ajunge şi până la 2.100 lei.

  • E din ce în ce mai frig afară şi unii dintre noi se gândesc cu jind la zilele calde de vară, când nu trebuia să umble înfofoliţi şi vântul rece nu le dădea frisoane. Pentru ei, există însă o variantă: pot pleca într-o destinaţie caldă, unde să se bucure de soare, chiar în mijlocul ierii. Iată 7 astfel de locuri.

  • lanturi cauciucuri anvelope de iarna

    Vremea revine la normalul acestei perioade, iar meteorologii anunţă scăderea temperaturilor, ploi, lapoviţă şi chiar ninsori. Şi, aşa cum ne pregătim casa pentru sezonul rece, tot aşa ar trebui să ne pregătim şi maşina.

  • vreme prognoza meteo iarna 2015-2016

    Cât de grea va fi această iarnă? Specialiştii britanici de la Centrul European de Prognoză ne spun cum va fi vremea până la 1 martie 2016. Ion Sandu, directorul ANM, a spus, vineri (27 noiembrie), la Comandamentul de Iarnă de la Guvern, că este posibil ca, la sfârşitul lunii decembrie, să fie viscol şi câte două valuri de vreme rea în lunile ianuarie şi februarie.

  • Suntem în a doua lună de iarnă şi încă mai sunt destui şoferi care nu şi-au pus pe maşini cauciucuri de iarnă. Şi asta nu ar însemna nimic dacă inconştienţii nu ar fi plecat la drum când şoseaua e plină de gheaţă şi zăpadă. Poliţiştii i-au tras pe dreapta.